Få mere ud af proteinbaren!
I løbet af de seneste år er brugen af ærteprotein i barer er vokset eksplosivt. Det nyeste skud på stammen er Pisane®B9, som er særdeles velegnet til barer med højt proteinindhold.
Skrevet
den 16.03.2016

Fordelene ved Pisane®B9 er:
- der optages mindre vand under blanding af recepten i forhold til andre proteinkilder
- det er muligt at anvende en høj dosis, uden det kan smages eller påvirker teksturen
- denne proteinkilde kan stå alene eller blandes med andre
- Pisane®B9 blandes let med andre tørre ingredienser
- mælkeprotein kan i visse opskrifter helt eller delvis erstattes
- teksturen forbliver blød over tid
Har du behov for sparring til receptudvikling eller –optimering, så lad os bistå dig i processen. Ring på telefon 7550 8000 eller kontakt os via e-mail pro@procudan.com. Du kan også læse mere om ærteprotein her.
NB! Procudan kan også stå for indpakningen af din proteinbar – se emballage.