Naturlig voks på Mejeribrugets Dag

Kundechef Bent Vogensen holdt oplæg om ProCera® Natural på det årlige stormøde i mejeriindustrien.

Onsdag var en særlig dag for den danske mejeribranche.

Mere end 200 branchefolk havde nemlig sat hinanden stævne i MCH Messecenter Herning til arrangementet, Mejeribrugets Dag.

Dagen er en årlig begivenhed, som bliver arrangeret i samarbejde mellem Mejeriforeningen og Danmarks Mejeritekniske Selskab. Visionen er at skabe et mødested for branchen, hvor mejeri-faglighed, netværk og vidensdeling bidrager til en stærk og konkurrencedygtig mejeriindustri.

 

Innovationer og gode relationer

Selve det mejerifaglige indhold spillede en stor rolle både i de uformelle samtaler blandt deltagerne og i det officielle program, hvor eksperter holdt oplæg om nye innovationer og trends inden for industrien.

En af dem var kundechef Bent Vogensen fra Procudan, som fortalte om vores revolutionerende fossil-fri ostevoks, ProCera® Natural.

Oplægget ”Naturlige oste fortjener naturlig voks” gennemgik perspektiver i den nye 100 procent naturlige ostevoks samt den modtagelse, den har fået på verdensmarkedet siden lanceringen i efteråret.

 

Faglighed og stærke rødder

Bent Vogensen havde selskab på dagen af produktchef for ProCera® ostevoks Maja Duelund. Begge vores eksperter var til rådighed for spørgsmål om både den naturlige og den traditionelle ostevoks, som vi producerer.

Procudan er samtidig en af sponsorerne for Mejeribrugets Dag.

Som virksomhed er vi en del af mejeribranchen med mange nære partnerskaber, og vores historiske rødder ligger i den danske andelsbevægelse inden for mejeri.

 

Lignende indhold