Stivelser

Dyk ned i vores omfattende udvalg af stivelsesprodukter med forskellige oprindelser. Stivelse spiller en vigtig rolle i forbedring, stabilisering og styrkelse af slutproduktet, og den kan også bruges til at binde andre ingredienser sammen, så slutproduktet bevarer sin form. Valget af den rette stivelse er af afgørende betydning, da der findes et bredt udvalg af forarbejdningsmetoder og oprindelser. Derfor står vi altid klar til at hjælpe med at finde præcis den rette variant til jeres slutprodukt.

 

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.

 

Jeg vil gerne kontaktes pr. e-mail efterfølgende

 +45 75 50 80 00

Stivelse: Tryghed fra start til slut

Vi stræber efter at give jer en god oplevelse fra den første kontakt til køb af stivelser. For os er det vigtigt, at I kender købsprocessen, så I ved, hvad I går ind til, og derfor har vi visualiseret den for jer.

Stivelser er det naturlige midtpunkt

Navnet stivelser er på én gang utroligt sigende og samtidig langt fra dækkende. Stivelser er nemlig en alsidig ingrediens, som kan meget mere end blot tilføje stivelse.

Helt generelt påvirker stivelser fødevarens konsistens og kan forbedre, stabilisere, styrke og binde øvrige ingredienser sammen, så slutproduktet holder formen.

Stivelser udvindes primært fra kartofler, hvede, majs og ris. Som en naturlig ingrediens, har stivelser mange gode egenskaber, der bidrager til at forbedre fødevarer. De naturlige stivelser kaldes native stivelser og er særligt gode som kilde til fylde, kulhydrat, viskositet eller sprødhed ved bagte produkter.

Men stivelser kan også modificeres, hvilket styrker specifikke egenskaber og sikrer øget stabilitet under særlige forhold. Modificerede stivelser er særligt anvendelige i forhold til at bevare bindeevnen i frostvarer, bagværk eller mad, der skal varmes i mikrobølgeovn.

Stivelser: Naturlige egenskaber og fælles know-how

Udvalget af stivelser er stort, og valget af stivelse har stor betydning for det endelige produkt.  

Alt fra ingredienssammensætning, transporttid og temperatur ved forarbejdning har betydning for valget af den specifikke stivelse.

Fødevareproduktion kræver indgående kendskab til ingredienser og måden, de agerer på – ikke bare i samspillet med andre ingredienser, men også under skiftende påvirkninger. 

Vi er klar med hjælp og rådgivning omkring stivelser

Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Martin Jakobsen

Salg- og Marketingdirektør

Tlf. +45 3164 1273

Afmeld til enhver tid igen nederst i e-mails eller ved at sende en e-mail til pro@procudan.com