Vores tilgang

Forretningsforståelse, forretningsudvikling og forretningssikkerhed


Det er vores kernekompetencer, som vi sætter i spil hver gang, at vi udvikler værdi i fællesskab.

Vi er proaktive, så vores kunder får en oplevelse, der er større end forventningen. Kun ved at have konstant opmærksomhed på udviklingen og de skiftende tendenser, kan vi sikre os, at vi har et forspring. Det gør os i stand til i fællesskab at tage de rigtige beslutninger - og omsætte idéer, ord og planer til konkrete handlinger, der sikrer, at vi bevarer eller udbygger forspringet. Gerne inden det bliver nødvendigt.

Proaktivitet er grundlaget for vores helt særlige tankegang og tilgang.

Med den har vi udviklet en unik samlet løsning, der håndterer og optimerer vores kunders forsyningsflow.

Procudan vil være de bedste til - sammen med vores kunder og producenter - at udvikle unikke løsninger og reelt oplevet værdi.

Vi ved, at ingen kunder er ens, og vi bestræber os altid på at forstå udfordringerne og se mulighederne fra vores medspilleres perspektiv. Når det lykkes, så udvikler vi i fællesskab værdifulde og holdbare løsninger, der gør den positive og effektive forskel.

Vores tilgang tilfører og frigør ressourcer i vores kunders hverdag

Det kan være i form af yderligere indkøbskompetencer, mindre administration af leverandører, brugbar viden om markeder og trends, fleksibel lager- og produktionskapacitet, kundetilpasset logistik samt risikostyring af kritiske
råvarer med fokus på forsyningssikring.

Alle leverancer er dækket af høje kvalitetsstandarder og dokumentation, hvilket er let at finde på vores kundeportal Mit Procudan.

Værdi i fællesskab er

Det handler ganske enkelt om at skabe værdi i fællesskab, og det kan vi gøre på mange måder.

Det starter altid med de gode spørgsmål, den fælles plan, kombineret med viljen og evnen til at sætte handlinger bag. Det ligger dybt i vores tilgang og tankegang.

At udvikle noget unikt kan lyde ambitiøst. Og det er med vilje.

Vi går på arbejde hver dag for at vinde. Uanset om vores sejre er store eller små, ved vi, at de kommer ud af det gode samarbejde, og de mange fælleskaber, som vi indgår i.

Et kompetent hold til hver enkelt opgave


Det er vigtigt for os at kende vores kunder - og deres kunder.

I fællesskab sammensætter vi det hold, som passer til den aktuelle opgave.
Vi inddrager specialister fra vores omfattende netværk, når der er behov
– uanset om det drejer sig om f.eks. recepter, trends, optimering af en proces, teknologiske integrationer eller fødevaresikkerhed. Det rigtige hold sikrer den rette løsning.

Vores Supply Service er hjertet i Procudan, og når opgaven er løst, forankres den daglige drift her med tætte relationer til vores kunders nøglepersoner, hvilket sikrer en enkel dagligdag. Få overblikket via Mit Procudan.