Nyheder

 

Vi holder åbent som normalt

Skrevet den 02.07.2021

Hen over sommeren holder vi åbent som normalt. Det gælder også for vareindlevering og -udlevering.

Samarbejde med talenter

Skrevet den 24.06.2021

Igennem de seneste tolv uger har Procudan arbejdet tæt sammen med talenter fra Lead the Talents High Potentials-Forløb. ...

1901-2021: Vi fylder 120 år

Skrevet den 01.05.2021

I dag er det 120 år siden, at Procudan blev etableret under navnet De Danske Mejeriers Fællesindkøb. Meget har ændret si...

Er der tjek på emballageløsningerne?

Skrevet den 22.04.2021

Vi tilbyder et GRATIS gennemsyn af dine emballageløsninger, hvor vi med kvalificeret råd og vejledning ser på, hvordan l...

Vi åbner nyt blanderi

Skrevet den 08.04.2021

Den 8. april åbner Procudan et nyt blanderi til fødevareingredienser. Procudan Blends er en investering i at udvikle yde...

Igen en grøn arbejdsmiljø-smiley

Skrevet den 27.01.2021

Arbejdstilsynet har været forbi Procudan for at se og gennemgå forholdene for medarbejderne. Det lovpligtige besøg gik s...

Supply Chain Direktørens nytårsforsæt

Skrevet den 12.01.2021

Procudans Supply Chain Direktør Lene Andreasen sætter i et interview med Dansk Indkøbs- og Logistik Forum ord på sine fa...

Innovationspartnerskab for sundere mad

Skrevet den 02.10.2020

Vi tror på, at værdi udvikles i fællesskab, og derfor deltager vi aktivt i Fødevarestyrelsens Innovationspartnerskab for...

ProCera® WaxLab fremmer produktudviklingen

Skrevet den 21.04.2020

Med ProCera® WaxLab nytænker Procudan produktudviklingen indenfor ostevoks, og målet er, at skabe optimal og innovativ v...

Nyt om osteproduktion

Skrevet den 27.01.2020

Sammen med Royal CSK og Lallemand Speciality Cultures dykker Procudan torsdag den 30. januar ned i ostekulturernes verde...

InnovateFood 2019

Skrevet den 30.10.2019

Den 15. november 2019 afholdes konkurrencen InnovateFood 2019 i samarbejde med Københavns Universitet og Danish Food Clu...

Støtte med træer

Skrevet den 05.09.2019

Procudan støtter op om at skabe fremtidens skove. Skove er ifølge FN’s Klimapanel det mest effektive middel til at trækk...

Livsmedelsdagarna 2019

Skrevet den 28.08.2019

Igen i år deltager Procudan i Livsmedelsdagarna i Tylösand, Sverige fra d. 11-13. september 2019. Under temaet ”För värl...

ProCera® på Pack Expo

Skrevet den 23.08.2019

Den 23.-25. september 2019 deltager Procudans ProCera® ostevoksteam i Pack Expo Las Vegas 2019 - det største messe i USA...

EVENT: Fremtidens fødevarer

Skrevet den 01.08.2019

Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 17. september og oplev fremtidsforsker Birthe Linddal fortælle om fremtidens fødevare...

Fyldninger fanger forbrugeren

Skrevet den 17.06.2019

Ny smag eller tekstur. Fyldninger baner vej for nye muligheder og koncepter. Forbrugerne kræver nytænkning og slutproduk...

Deltag i Procudan Masters

Skrevet den 08.05.2019

Procudan Masters Food Livsmedelsgolf 2019 afholdes den 11. september i forbindelse med Livsmedelsdagarna 2019 i Halmstad...

Plantebaserede ingredienser

Skrevet den 05.12.2018

Forbrugernes madvaner og adfærd er under forandring. Flere af de basale fødevarer i madkulturen er udfordret, fordi der ...

Ses vi i morgen på Scanpack 2018?

Skrevet den 22.10.2018

I morgen åbnes dørene til Scanpack 2018 i Göteborg. Kig forbi område F, stand 01:40 Vi står klar og ser frem til i...

Mød os på Scanpack 2018 i Göteborg

Skrevet den 18.09.2018

Vi er på Nordeuropas største emballagemesse i Göteborg den 23.-26. oktober. Sæt kryds i kalenderen og find os i områd...

Side 1 af 4