Nyheder

 

Fyldninger fanger forbrugeren

Skrevet den 17.06.2019

Ny smag eller tekstur. Fyldninger baner vej for nye muligheder og koncepter. Forbrugerne kræver nytænkning og slutproduk...

Deltag i Procudan Masters

Skrevet den 08.05.2019

Procudan Masters Food Livsmedelsgolf 2019 afholdes den 11. september i forbindelse med Livsmedelsdagarna 2019 i Halmstad...

Plantebaserede ingredienser

Skrevet den 05.12.2018

Forbrugernes madvaner og adfærd er under forandring. Flere af de basale fødevarer i madkulturen er udfordret, fordi der ...

Ses vi i morgen på Scanpack 2018?

Skrevet den 22.10.2018

I morgen åbnes dørene til Scanpack 2018 i Göteborg. Kig forbi område F, stand 01:40 Vi står klar og ser frem til i...

Mød os på Scanpack 2018 i Göteborg

Skrevet den 18.09.2018

Vi er på Nordeuropas største emballagemesse i Göteborg den 23.-26. oktober. Sæt kryds i kalenderen og find os i områd...

Hamp til Skandinavien

Hamp rykker ind i fødevarer. Vi ser frem til at udvikle værdien af hampefrø sammen med skandinaviske fødevareproducenter...

Food Fraud – vil du vide mere?

Skrevet den 28.08.2018

Optimal sikkerhed med råvarer og delkomponenter gennem hele forsyningskæden er afgørende for forbrugerne. Det handler om...

Endnu mere fødevaresikkerhed

Skrevet den 28.05.2018

Nye opgraderede FSSC-certifikater på væggen understreger, at Procudan fortsat er med helt fremme i fronten af fødevaresi...

Stabilt prisniveau for vanilje

Skrevet den 07.05.2018

Vaniljeprisen ser ud til at være stabiliseret siden årsskiftet 2017-2018, men niveauet forbliver højt sammenlignet med t...

Fugtstop

Skrevet den 20.03.2018

Fødevarer transporteres langt og oplagres på mange lokationer, inden de når dagligvarehandlens hylder. Emballagen møder ...

Bæredygtig helhed

Skrevet den 06.03.2018

I den daglige råvarehåndtering på Procudans lager sker det ind i mellem, at der går hul på et produkts emballage. Produk...

Salt som kunst?

Skrevet den 04.01.2018

Hvornår har du sidst overvejet alternative måder at anvende de råmaterialer, der indgår i dine recepter?

Julestøtte til børnecancerforeninger

Skrevet den 19.12.2017

Procudan støtter fortsat børnecancerforeningerne i Sverige, Danmark og Norge i stedet for at udsende julekort. Procudan ...

Skatteministeren på besøg

Skrevet den 17.11.2017

Som en del af den nye erhvervspakke afskaffes afgiften på bl.a. nødder. Skatteminister Karsten Lauritzen samt partifælle...

Det er vinter … lige om lidt!

Skrevet den 10.10.2017

Før vi ved af det, er vinteren over os. Veje, parkeringspladser og fortove bliver glatte og kan gøre livet farligt. Gør ...

Kødfri smager fantastisk!

Skrevet den 28.09.2017

”Kødfri” er en stærk stigende trend. Det bliver mere og mere almindeligt at skære ned på kødet, men valget er meget indi...

Procudan sætter hjul på osten

Skrevet den 27.09.2017

Igen i år sørger Procudan for indsamling af oste til International Food Contest 2017.

Værdi i fællesskab

Skrevet den 21.09.2017

Sparring og dialog giver altid værdi på begge sider af bordet – det gælder også ved samarbejde mellem erhvervslivet og u...

Reducer salt – behold smagen!

Skrevet den 18.09.2017

Små mængder salt er vitale for kroppen, da salt regulerer væskebalancen og sikrer, at nervesystemet kan sende signaler t...

VANILJE: Prisen fortsætter opad

Skrevet den 07.09.2017

Situation på vanilje forbliver kritisk, og prisen er nu seks gange højere end blot få år tilbage.

Side 1 af 3