Nyheder

 

Vi styrker produktionen

Skrevet den 06.10.2021

Vi byder velkommen til Maria Bindner Olesen og Thomas Maarupgaard Nielsen, som fremover indgår i vores erfarne produktio...

Ostetransport også i 2021

Skrevet den 29.09.2021

Igen i år sørger Procudan for indsamling af oste til International Food Contest 2021, som afholdes i Herning d. 5.-7. ok...

Vidensdeling i dagligdagen

Skrevet den 15.09.2021

Vi byder velkommen til 3 studerende, som skal være i praktik hos Procudan i den kommende tid.

Er der tjek på emballageløsningerne?

Skrevet den 23.08.2021

Vi tilbyder et GRATIS gennemsyn af dine emballageløsninger, hvor vi med kvalificeret råd og vejledning ser på, hvordan l...

Vi støtter op om håndbolden

Skrevet den 04.08.2021

Vores mangeårige samarbejde med håndboldklubben KIF Kolding forsætter for den kommende sæson 2021/22. Samtidig udvider v...

Vi holder åbent som normalt

Skrevet den 02.07.2021

Hen over sommeren holder vi åbent som normalt. Det gælder også for vareindlevering og -udlevering.

Samarbejde med talenter

Skrevet den 24.06.2021

Igennem de seneste tolv uger har Procudan arbejdet tæt sammen med talenter fra Lead the Talents High Potentials-Forløb. ...

1901-2021: Vi fylder 120 år

Skrevet den 01.05.2021

I dag er det 120 år siden, at Procudan blev etableret under navnet De Danske Mejeriers Fællesindkøb. Meget har ændret si...

Vi åbner nyt blanderi

Skrevet den 08.04.2021

Den 8. april åbner Procudan et nyt blanderi til fødevareingredienser. Procudan Blends er en investering i at udvikle yde...

Igen en grøn arbejdsmiljø-smiley

Skrevet den 27.01.2021

Arbejdstilsynet har været forbi Procudan for at se og gennemgå forholdene for medarbejderne. Det lovpligtige besøg gik s...

Supply Chain Direktørens nytårsforsæt

Skrevet den 12.01.2021

Procudans Supply Chain Direktør Lene Andreasen sætter i et interview med Dansk Indkøbs- og Logistik Forum ord på sine fa...

Innovationspartnerskab for sundere mad

Skrevet den 02.10.2020

Vi tror på, at værdi udvikles i fællesskab, og derfor deltager vi aktivt i Fødevarestyrelsens Innovationspartnerskab for...

ProCera® WaxLab fremmer produktudviklingen

Skrevet den 21.04.2020

Med ProCera® WaxLab nytænker Procudan produktudviklingen indenfor ostevoks, og målet er, at skabe optimal og innovativ v...

Nyt om osteproduktion

Skrevet den 27.01.2020

Sammen med Royal CSK og Lallemand Speciality Cultures dykker Procudan torsdag den 30. januar ned i ostekulturernes verde...

InnovateFood 2019

Skrevet den 30.10.2019

Den 15. november 2019 afholdes konkurrencen InnovateFood 2019 i samarbejde med Københavns Universitet og Danish Food Clu...

Støtte med træer

Skrevet den 05.09.2019

Procudan støtter op om at skabe fremtidens skove. Skove er ifølge FN’s Klimapanel det mest effektive middel til at trækk...

Livsmedelsdagarna 2019

Skrevet den 28.08.2019

Igen i år deltager Procudan i Livsmedelsdagarna i Tylösand, Sverige fra d. 11-13. september 2019. Under temaet ”För värl...

ProCera® på Pack Expo

Skrevet den 23.08.2019

Den 23.-25. september 2019 deltager Procudans ProCera® ostevoksteam i Pack Expo Las Vegas 2019 - det største messe i USA...

EVENT: Fremtidens fødevarer

Skrevet den 01.08.2019

Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 17. september og oplev fremtidsforsker Birthe Linddal fortælle om fremtidens fødevare...

Fyldninger fanger forbrugeren

Skrevet den 17.06.2019

Ny smag eller tekstur. Fyldninger baner vej for nye muligheder og koncepter. Forbrugerne kræver nytænkning og slutproduk...

Side 1 af 4