%2fiStock-913589018_1500_400_kontrast.jpg)
Nyheder
Supply Chain Direktørens nytårsforsæt
Skrevet den 12.01.2021Procudans Supply Chain Direktør Lene Andreasen sætter i et interview med Dansk Indkøbs- og Logistik Forum ord på sine fa...
Innovationspartnerskab for sundere mad
Skrevet den 02.10.2020Vi tror på, at værdi udvikles i fællesskab, og derfor deltager vi aktivt i Fødevarestyrelsens Innovationspartnerskab for...
ProCera® WaxLab fremmer produktudviklingen
Skrevet den 21.04.2020Med ProCera® WaxLab nytænker Procudan produktudviklingen indenfor ostevoks, og målet er, at skabe optimal og innovativ v...
Nyt om osteproduktion
Skrevet den 27.01.2020Sammen med Royal CSK og Lallemand Speciality Cultures dykker Procudan torsdag den 30. januar ned i ostekulturernes verde...
InnovateFood 2019
Skrevet den 30.10.2019Den 15. november 2019 afholdes konkurrencen InnovateFood 2019 i samarbejde med Københavns Universitet og Danish Food Clu...
Støtte med træer
Skrevet den 05.09.2019Procudan støtter op om at skabe fremtidens skove. Skove er ifølge FN’s Klimapanel det mest effektive middel til at trækk...
Livsmedelsdagarna 2019
Skrevet den 28.08.2019Igen i år deltager Procudan i Livsmedelsdagarna i Tylösand, Sverige fra d. 11-13. september 2019. Under temaet ”För värl...
ProCera® på Pack Expo
Skrevet den 23.08.2019Den 23.-25. september 2019 deltager Procudans ProCera® ostevoksteam i Pack Expo Las Vegas 2019 - det største messe i USA...
EVENT: Fremtidens fødevarer
Skrevet den 01.08.2019Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 17. september og oplev fremtidsforsker Birthe Linddal fortælle om fremtidens fødevare...
Fyldninger fanger forbrugeren
Skrevet den 17.06.2019Ny smag eller tekstur. Fyldninger baner vej for nye muligheder og koncepter. Forbrugerne kræver nytænkning og slutproduk...
Deltag i Procudan Masters
Skrevet den 08.05.2019Procudan Masters Food Livsmedelsgolf 2019 afholdes den 11. september i forbindelse med Livsmedelsdagarna 2019 i Halmstad...
Plantebaserede ingredienser
Skrevet den 05.12.2018Forbrugernes madvaner og adfærd er under forandring. Flere af de basale fødevarer i madkulturen er udfordret, fordi der ...
Ses vi i morgen på Scanpack 2018?
Skrevet den 22.10.2018I morgen åbnes dørene til Scanpack 2018 i Göteborg. Kig forbi område F, stand 01:40 Vi står klar og ser frem til i...
Mød os på Scanpack 2018 i Göteborg
Skrevet den 18.09.2018Vi er på Nordeuropas største emballagemesse i Göteborg den 23.-26. oktober. Sæt kryds i kalenderen og find os i områd...
Hamp til Skandinavien
Hamp rykker ind i fødevarer. Vi ser frem til at udvikle værdien af hampefrø sammen med skandinaviske fødevareproducenter...
Food Fraud – vil du vide mere?
Skrevet den 28.08.2018Optimal sikkerhed med råvarer og delkomponenter gennem hele forsyningskæden er afgørende for forbrugerne. Det handler om...
Endnu mere fødevaresikkerhed
Skrevet den 28.05.2018Nye opgraderede FSSC-certifikater på væggen understreger, at Procudan fortsat er med helt fremme i fronten af fødevaresi...
Stabilt prisniveau for vanilje
Skrevet den 07.05.2018Vaniljeprisen ser ud til at være stabiliseret siden årsskiftet 2017-2018, men niveauet forbliver højt sammenlignet med t...
Fugtstop
Skrevet den 20.03.2018Fødevarer transporteres langt og oplagres på mange lokationer, inden de når dagligvarehandlens hylder. Emballagen møder ...
Bæredygtig helhed
Skrevet den 06.03.2018I den daglige råvarehåndtering på Procudans lager sker det ind i mellem, at der går hul på et produkts emballage. Produk...