Produktchef Maja Duelund præsenterede torsdag den udviklingsrejse, som hun og resten af Procudan har været på i de sener...
Efter et halvt år med hård træning i Team Rynkeby er sammenholdet blevet stærkt, og formen er blevet rigtig god. Det er ...
Lema Sadati ville egentlig gerne være kvalitetslaborant, men hun opdagede noget nyt om sig selv, da hun kom i praktik ho...
Fra den 22. maj 2023 får alle e-mails sendt til vores Kvalitets- og Supply Service-afdelinger tildelt et ID-nummer. Det ...
Olsen Banden og kulørte kasketter. Det er ikke kedeligt af få lavet en psykologisk profil.
Sørg for ikke at lave fejl, når I tilpasser jeres fødevarerecepter. Vi har i årtier hjulpet fødevarevirksomheder med for...
Vi er glade for at byde velkommen til Troels Petersen i vores stærke salgs- og marketingteam. Siden september 2022 har T...
Procudan er nu blevet certificeret i miljøledelse efter ISO 14001-standarden.
Procudan har ansat et roligt ordensmenneske til at lede vores kvalitetsafdeling.
Martin Jakobsen træder ind i sin nye stilling med en solid ballast inden for ingredienser og emballage.
Er I usikre på, hvordan I tager de første skridt mod mere bæredygtig emballage, og synes I, at valgmulighederne er mange...
Procudans nye smagspanel skal være et ekstra kvalitetsfilter, og det er et godt eksempel på, at det kan være ganske prod...
Fredag kunne Procudans fejre et år uden arbejdsulykker.
På en arbejdsplads, hvor mange har en faglig baggrund inden for fødevarer, blev det en overraskende, men fortjent vinder...
Louise Hansen er ny salgskoordinator i Supply Service. Hun er ikke kun optaget af god kundekontakt og service, når hun e...
Procudan går lidt ned i tempo hen over julen. Men både Supply Service, Lager og Kvalitet holder åbent som normalt i hver...
Som ingeniørstuderende har Tobias Neumann lært at analysere produktionslinjer. Praktiktiden har dog både handlet om tekn...
Industrikvarteret i det vestlige Kolding får endnu mere farve og liv.
Emballage: Uroen på verdensmarkederne har tydeliggjort vores globale afhængighed og har rykket på udbud og efterspørgsel...
Iscreme skal være behagelig, smage godt og have fylde. Smelteegenskaberne skal passe til slutproduktet, uanset om det er...