Stabilisatorer

Udforsk vores nøje udvalgte udvalg af stabilisatorer, der er neutrale i både smag og farve. Stabilisatorer, også kendt som hydrokolloider, kan anvendes i en bred vifte af produkter, hvor konsistensen ønskes ændret eller forbedret. Vores omfattende sortiment inkluderer også stabilisatorblandinger, der via den korrekte sammensætning af komponenter vil passe perfekt til netop jeres slutprodukt.

 

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.

 

Jeg vil gerne kontaktes pr. e-mail efterfølgende

 +45 75 50 80 00

Stabilisatorer: Tryghed fra start til slut

Vi stræber efter at give jer en god oplevelse fra den første kontakt til køb af stabilisatorer. For os er det vigtigt, at I kender købsprocessen, så I ved, hvad I går ind til, og derfor har vi visualiseret den for jer.

Nyd den velkendte konsistens med stabilisatorer

Mayonnaisen skiller ikke, og marmeladen bliver på brødet. Hverdagen er fyldt med små mirakler, der ofte skyldes små doser af hydrokolloider. 

Hydrokolloider går under betegnelsen stabilisatorer, der dækker over gelé- og fortykningsmiddel, som anvendes i en lang række fødevareprodukter, hvor konsistensen ønskes ændret eller forbedret.

Stabilisatorer er udvundet af helt naturlige råvarer såsom planter og alger. Med brugen af stabilisatorer er det muligt at opnå den ønskede konsistens, tekstur og ernæringsmæssige egenskaber på bæredygtig vis.  

Hydrokolloider er neutrale i både smag og farve. Fordi de bidrager med de ønskede egenskaber og intet andet, er de velegnede til en lang række produkter med forskellig pH-værdi, proteinindhold og fedtindhold.

Stabilisatorer: Kunsten ligger i blandingen

Målet er at skabe den perfekte konsistens, og vejen dertil går gennem sammensætningen af de rigtige komponenter.

 

Når stabilisatorer blandes, opstår et væld af forskellige sammensætninger med forskellige egenskaber. Kunsten ligger i blandingen af de helt rette hydrokolloider, der fuldender slutproduktet.

 

Hvert enkelt produkt er unikt, og sammen med fødevareproducenter skræddersyer vi blandinger, der passer perfekt til det konkrete formål og produkt.  

Hydrokolloider: Små mængder, store resultater

Hvad enten det drejer sig om økologiske eller konventionelle produkter, findes der en velegnet stabilisator, der sikrer, at konsistensen bliver helt perfekt.

Stabilisatorblandinger leveres altid i koncentreret pulverform, så små doser er tilstrækkelige. Flere stabilisatorer må tilsættes økologiske slutprodukter, uden at det ændrer ved produktets mærkning, mens enkelte varianter kan købes økologiske.

Partnerskab med LBG Sicilia

I samarbejde med LBG Sicilia udvikler vi udvikles løsninger til f.eks. iscreme, mejeriprodukter, supper, saucer, dressinger, frugttilberedninger og fyldninger.

Vi er klar med hjælp og rådgivning omkring stabilisatorer

Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Martin Jakobsen

Salg- og Marketingdirektør

Tlf. +45 3164 1273

Afmeld til enhver tid igen nederst i e-mails eller ved at sende en e-mail til pro@procudan.com