Smagsstoffer (flavours)
Tryghed fra start til slut
Vi stræber efter at give jer en god oplevelse fra den første kontakt til køb af ingredienser. For os er det vigtigt, at I kender købsprocessen, så I ved, hvad I går ind til, og derfor har vi visualiseret den for jer.
Flavour skaber god smag
Smagsstoffer og aromastoffer, som også kendes som ’flavour’, skal matche forbrugernes krav og ønsker til slutproduktet. For med de rette smags- og aromastoffer kan man forstærke de naturlige duft- og smagsegenskaber ved slutproduktet, og dermed gøre det endnu mere velsmagende.
Forbrugernes smag kan være et spørgsmål om geografi og kultur, og med smagsstoffer er det muligt med stor præcision at frembringe de mest foretrukne smagsnuancer i slutproduktet. Det gælder også ved maskering af smag.
Flavours kan være udvundet af naturlige ingredienser eller fremstillet syntetisk. Der findes altid en variant, der passer til slutproduktet. De forskellige variantnuancer giver mange muligheder under udviklingen af nye produkter og gør det muligt, at vælge en flavour som overholder den ønskede deklaration.
Alt efter hvilken applikation smagsstoffet skal anvendes i, kan flavours leveres som både flydende, olie- og vandopløselig eller som pulver.
Aromastoffet til en god duft
Duften rammer næseborene i samme øjeblik emballagen åbnes, og forventningens glæde stiger. Aromaer påvirker receptorer i næsen længe før den første bid og lover en intens smagsoplevelse.
Selve smagen sanses af receptorer på tungen, der opfanger de fem grundsmage: sur, salt, sødt, bittert og umami, som sammen med oplevelsen af tekstur og konsistens danner et positivt helhedsindtryk af det, der spises.
Alle tre elementer; duft, smag og mundfornemmelse er vigtige for et succesfuldt produkt. I fællesskab udvikler vi produkter der ikke bare smager godt, men også dufte appetitligt og føles rart i munden.
Inspiration til din hverdag og udvikling
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.