
Smagsstoffer (flavours)
Tryghed fra start til slut
Vi stræber efter at give jer en god oplevelse fra den første kontakt til køb af ingredienser.
For os er det vigtigt, at I kender købsprocessen, så I ved, hvad I går ind til, og derfor har vi visualiseret den for jer. Skulle I have spørgsmål til købsprocessen, står vi selvfølgelig klar til at besvare jeres spørgsmål.

Flavour skaber god smag
Smagsstoffer og aromastoffer, som også kendes som ’flavour’, skal matche forbrugernes krav og ønsker til slutproduktet. For med de rette smags- og aromastoffer kan man forstærke de naturlige duft- og smagsegenskaber ved slutproduktet, og dermed gøre det endnu mere velsmagende.
Nogen er mest til det søde, andre er mest til det salte. Den ønskede smagsretning hos forbrugerne kan være et spørgsmål om geografi og kultur, og smagsstoffer kan frembringe de mest foretrukne smagsnuancer i slutproduktet – i alle smagsretninger. Det gælder også ved maskering af smag.
Forskellige varianter giver mange muligheder under produktudviklingen og gør det muligt at ramme den ønskede deklaration.
Mange smagsstoffer er direkte udvundet af naturlige ingredienser. Det gør smagsstoffer oplagte til at intensivere og forfine bestemte naturligt forekommende smagsnuancer. Der findes altid en variant, der passer til slutproduktet indenfor
- Ekstrakt
- 'Flavoring food stuff’
- Naturlige
- Natur-identiske
- Syntetiske
Flydende, olie- og vandopløselig eller pulver. Vi er eksperter i at udvikle det rette smagsstof, der bringer det bedste frem i produktet


Stoffet til en god aroma
Duften rammer næseborene i samme øjeblik emballagen åbnes, og forventningens glæde stiger. Aromaer påvirker receptorer i næsen længe før den første bid og lover en intens smagsoplevelse.
Selve smagen sanses af receptorer på tungen, der opfanger de fem grundsmage: sur, salt, sødt, bittert og umami, som sammen med oplevelsen af tekstur og konsistens danner et positivt helhedsindtryk af det, der spises.
Alle tre elementer; duft, smag og mundfornemmelse er vigtige for et succesfuldt produkt. I fællesskab udvikler vi produkter der ikke bare smager godt, men også dufte appetitligt og føles rart i munden.
Compounds: Fra cola til Campari
Lyden af en kold sodavand, der knappes op. Duften af hindbær, appelsin eller grape. Følelsen af bobler fra kulsyren på tungen.
Uden smagsstoffer og compounds ville mange populære læskedrikke ikke eksistere.
Smagsstoffer og compounds er essentielle elementer i drikkevarer. Compounds er ofte skræddersyede til den enkelte drikkevare, hvad enten den er alkoholisk eller alkoholfri.


Inspiration til din hverdag og udvikling
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.
