Mælkepulver

Dyk ned i vores bredde udvalg af mælkepulvere, som dækker det klassiske skummetmælkspulver til de mere koncentrerede varianter. For hver variant afhænger fedtindhold, funktionalitet og proteinindhold af forarbejdningen og udvindingen. Med et væld af varianter i sortimentet, er der mange muligheder for at finde en variant som passer til jeres slutprodukt.

 

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.

 

Jeg vil gerne kontaktes pr. e-mail efterfølgende

 +45 75 50 80 00

Mælkepulver: Tryghed fra start til slut

Vi stræber efter at give jer en god oplevelse fra den første kontakt til køb af mælkepulver. For os er det vigtigt, at I kender købsprocessen, så I ved, hvad I går ind til, og derfor har vi visualiseret den for jer.

Mælkepulver sikrer mælkens naturlige egenskaber

Mælkepulver eller tørmælk er forfriskende mælk i praktisk pulverform.

Mælk er kendt for sit høje indhold af protein, naturligt fedt og unikke næringsindhold. De fleste af disse gode egenskaber bevares, når mælken kondenseres til mælkepulver.

Fordelene ved mælkepulver er mange. Modsat almindelig mælk, kræver tørmælk ingen nedkøling, skiller ikke og har en god holdbarhed. Det tilfører struktur, fasthed og konsistens til slutproduktet og kan fungere som fyldstof. Derudover er tørmælk lettere at transportere til gavn for logistikken og miljøet.

Fra det klassiske skummetmælkspulver til de mere koncentrerede varianter. Fedtindhold, funktionalitet og proteinindhold afhænger af forarbejdningen og udvindingen. Det er let at arbejde med og kræver ingen nedkøling.

Mælkepulver kommer i mange varianter, og der findes en udgave med den rette fedtprocent, de rette egenskaber og den rette smag til hvert et slutprodukt.

Fra medicinalvarer til madlavning: Mælkepulver anvendes mange steder

Mælkepulver er en vigtig del af mange hverdagsprodukter.

Energibarer, kaffekapsler, chokolade og tabletter indeholder alle sammen en variant af mælkepulver og nyder godt af mælkepulverets gode, afrundede mælkesmag og flotte farve.

I grillpølser, pålæg og andre kødprodukter er kaseinat populær på grund af dets evne til at binde fedt og vand.

Valget af mælkepulver afhænger af anvendelsen og de ønskede egenskaber til fødevaren.

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Martin Jakobsen

Salg- og Marketingdirektør

Tlf. +45 3164 1273

Afmeld til enhver tid igen nederst i e-mails eller ved at sende en e-mail til pro@procudan.com