Log ind på Mit Procudan
Husk mig
Log ind på Mit Procudan
Har du glemt dit kodeord?
Få adgang?
Produkter
Ingredienser
Bælgfrugter
Cerealier
Fibre
Forarbejdede grøntsager
Frø & Kerner
Fyldninger
Kakao
Kulturer
Mælkepulver
Nødder
Proteiner
Salt
Smagsstoffer
Stabilisatorer
Stivelser
Sødemidler
Tilsætningsstoffer
Tørret Frugt
Emballage
Papir
Plast
Storsække
ProCera® ostevoks
Procudan Blends
Non-food
Blødgøringssalt SuperSoft salttabletter
Kaseinmærker
Laboratorieudstyr
Mælkefiltre
Vejsalt Polar
Brancher
Bageri
Food Supplement
Kød & Savory
Konfekture
Læskedrik & Bryggeri
Mejeri & Iscreme
Pet food
Pharma
Viden
Update: Mælkepulver
Update: Sødemidler
Update: Konserveringsmidler
Update: Konsistensmidler
Hvad spiser vi i 2030?
Høstkalender
Update: Sødestoffer
Relationsbåret tilgang forbedre samarbejdet i forsyningskæden
Kundecases
Ismageriet
Scandinavian Tobacco Group
Bagsværd Lakrids
Toms Gruppen
Hans Just
Om os
Vores tilgang
Supply Service
Logistik og Lager
Sourcing
Single Point Sourcing
Fødevaresikkerhed
Fødevarekontaktmaterialer
Risikostyring
Forretningsudvikling
Historie
Værdier
Arbejde hos Procudan
CSR
Procudan Partnere
Cookies
Privatlivspolitik og ansvarsfraskrivelse
Salgs- og leveringsbetingelser
Nyheder
Det summer med 40.000 nye kolleger
Royal Run 2022
Ny barselsvikar i kvalitet
Påskejagten 2022
Trivsel i højsædet
Er du vores nye Account Manager?
Ny kundechef pr. 1. februar 2022
Vi søger nye produktionsmedarbejdere
Procudan har valgt at støtte Røde Kors
Godt i gang med 2022
Fra elite-smiley til højeste smiley-status
Velkommen til Simone
Digitale indsatser udvikler værdi
Igen støtte til børnecancerforeninger
Laborantstuderende på besøg
Fokus på arbejdsmiljø og arbejdsgange
Vi styrker produktionen
Ostetransport også i 2021
Vidensdeling i dagligdagen
Er der tjek på emballageløsningerne?
Støtte til KIF håndbold
Vi holder åbent som normalt
Samarbejde med talenter
1901-2021: Procudan fylder 120 år
Procudan åbner nyt blanderi
Grøn arbejdsmiljø smiley
Supply Chain Direktørens nytårsforsæt 2021
Partnerskab for sundere mad
ProCera® WaxLab
Nyt om osteproduktion
InnovateFood 2019
Danmark planter træer
Livsmedelsdagarna 2019
ProCera® på Pack Expo
EVENT: Fremtidens fødevarer
Fyldninger fanger forbrugeren
Deltag i Procudan Masters
Plantebaserede ingredienser
Food Fraud – vil du vide mere?
Endnu mere fødevaresikkerhed
Bæredygtig helhed
Kødfri smager fantastisk!
Værdi i fællesskab
Plastik med et grønt fodaftryk
Stærk fødevaresikkerhed
Vi fejrer vores 115 års fødselsdag
ProCera®: 25 års teknisk erfaring
Kontakt
Presse
Log ind på Mit Procudan
Få adgang
Har du glemt dit kodeord?
Min profil
Få et nyt kodeord
Indtast din email her:
Genskab kodeord