LBG Sicilia

Som specialister indenfor stabilisatorer bidrager LBG Sicilia med dyb faglig produkt- og markedsviden omkring både standardiserede hydrokolloider og kundetilpassede stabilisatorblandinger. I fællesskab med Procudan udvikles løsninger til f.eks. iscreme, mejeriprodukter, supper, saucer, dressinger, frugttilberedninger og fyldninger.

En kompetent global partner

LBG Sicilia er en international virksomhed med over 20 års erfaring indenfor stabilisatorer og stabilisatorblandinger. Produktsortiment dækker både standardiserede hydrokolloider og kundetilpassede stabilisatorblandinger, der sammensættes af fagspecialister med fokus på den enkelte kundes behov. Et professionelt R&D-center har siden 2013 sikret løbende innovation i både produktionsprocessen og produktudviklingen. 

LBG Sicilia er specialister i stabilisatorernes egenskaber og ved hvordan både standardiserede stabilisatorer og blandinger anvendes bedst i forskelligartede applikationer. Både ved udvikling indenfor NPD og EPD, føres en åben fælles dialog om den optimale performance og konsistens i samarbejde med kunden.

 

Fuld gennemsigtighed og høj kvalitet

LBG Sicilia efterlever ISO- og BRC-certificeringer, som giver tryghed for kvalitet og gennemsigtighed. Produktionen er fuldautomatisk, hvilket mindsker risikoen for menneskelige fejl og forhindrer krydskontaminering.

 

Stabil forsyningskæde

Via en effektiv og fleksibel forsyningskæde sikrer LBG Sicilia en stabil produktion. LBG Sicilias mål er en yderligere vertikalt integreret forsyningskæde med øget direkte sourcing via opdyrkning af carobtræer.

 

Fokus på bæredygtighed 

Hele produktionsprocessen afspejler fokus på bæredygtighed. I selve produktionen genanvendes 99,85 % af produktionsaffaldet og samtidig drives produktionen af solarpaneler. LBG Sicilia har som strategisk mål at eliminere brugen af plastik og finde alternative emballageløsninger.

 

Procudan er den ideelle partner

Som Food Systems Product Manager hos LBG Sicilia, Ettore Paolo Della Torre, udtaler:

- Vi er virkelig stolte af vores samarbejde med Procudan. Procudans lange erfaring på markedet og hele teamets kompetencer giver LBG Sicilia en stærk tilstedeværelse i det skandinaviske område. At være på samme bølgelængde med hensyn til kundeassistance, projektudvikling og konstant innovation gør Procudan til den rigtige partner for LBG Sicilia i hele området.

  Ettore Paolo Della Torre
  Product Manager
  LBG Sicilia

Lignende indhold