Agrana Stärke

Agrana Stärke er specialister i både økologiske og konventionelle stivelsesprodukter. Baseret på et bredt produktprogram og dybt markedskendskab udvikler Agrana Stärke i fællesskab med Procudan løsninger til både fødevareindustrien, baby food, pharma og health care.

Stærk økologisk portefølje

Siden 1988 har Agrana Stärke produceret højkvalitets stivelsesprodukter. Produktsortimentet dækker både ingredienser baseret på konventionelle stivelser og økologiske stivelsesbaserede ingredienser med oprindelse i de naturlige råvarer – kartoffel, majs, waxy majs og hvede. Indenfor økologi fremstilles alle relevante produktvarianter.

Via samarbejde med international forskning sikrer Agrana Stärke løbende udvikling i porteføljen, og kombineret med indsigt i forbrugertrends skabes løsninger til eksempelvis clean-label og vegans.

Agrana Stärke har stor viden om de stivelsesbaserede ingrediensers egenskaber og påvirkningen på slutproduktet. Uanset om den pågældende ingrediens har til formål at binde, forbedre, stabilisere eller styrke konsistensen, udvælges den i fællesskab med kunden alt efter hvad der passer bedst til applikationen.

 

Højt kvalitets- og dokumentationsniveau 

Via ISO og HACCP-certificeringer og strenge produkt- og sikkerhedsstandarder, sikrer Agrana Stärke en høj kvalitet i produktionen. Alle produkter leveres med et højt dokumentationsniveau og fuld sporbarhed.

 

Fokus på ressourcer og bæredygtighed

Agrana Stärke har som mål at reducere energiforbruget med 25 % i 2025, og har igangsat initiativer om komplet ressourceudnyttelse for at reducere CO2-udledningen.

 

Stærkt langvarigt samarbejde

Procudan og Agrana Stärke har samarbejdet gennem en lang årrække, og som Leopold Schoenauer, Director Product Management & Category Management hos Agrana Stärke udtaler:

- AGRANA og Procudan ser tilbage på mange år med et meget vellykket samarbejde. Procudan teamets tætte kundskab og dybe markedsforståelse i kombination med produktforståelsen for AGRANA er grundlaget for virksomhedsvækst. Procudans og AGRANAs teamarbejde om økologiske og bæredygtige projekter vil føre til yderligere forretningsvækst.

  Leopold Schoenauer
  Director Product Management & Category Management
  Agrana Stärke

Lignende indhold