Tag usikkerheden ud af produktion

Procudan Blends giver jer mulighed for at forenkle fremstillingsprocesser og minimere fejl.

Et stabilt produktions-flow står højt på ønskelisten i mange virksomheder.

Forhold som begrænset kapacitet og mangel på erfarne medarbejdere kan dog kaste grus i det ellers så fine maskineri og føre til produktionsfejl og forsinkelser

For at sikre jeres kapacitet og gøre opgaverne lettere for især nye medarbejderne, kan I med fordel outsource nogle af jeres produktionsprocesser til et blanderi som Procudan Blends.

 

Præcist afmålt til tiden

Fordelen ved Procudan Blends er nemlig, at blanderiet kan afveje, blande og ompakke ingredienser fra mange forskellige emballage-typer og harmonisere dem efter jeres behov.

I kan derefter få jeres blandinger leveret direkte til jeres produktion, når I ønsker det, og i de mængder I har brug for.

På den måde får jeres medarbejdere nogle pakker i hånden, som ikke alene er til at løfte, men også afmålt så de passer helt præcist til jeres produktionslinjer og recepter.

 

Én samlet pris  

Procudan Blends er både blandinger, opløsninger og ompakninger. Og fælles for dem alle er, at vi altid regner én samlet pris. Det betyder, at I kan være sikre på, at der er taget højde for omkostninger til for eksempel lager, logistik eller transport, når vi giver en prisindikation på den enkelte opgave.  

En blanding eller ompakning fra Procudan Blends kan også kombineres med, at vi tager os af råvareindkøbet. Det gælder både sourcing af ingredienser og emballager

Lignende indhold