Mejerifolk til lancering

Nyheden om vores nye, naturlige ostevoks blev delt samtidig med, at der var godt besøg fra mejeribranchen.

Mejeriteknisk Selskab var onsdag på besøg hos os i Procudan.

Det var ikke helt tilfældigt, for besøget faldt sammen med, at nyheden om vores nye naturlige ostevoks, ProCera® Natural, blev offentliggjort, og det gav arrangementet et ekstra stænk af aktualitet.

For Mejeriteknisk Selskab er nemlig en forening, der har til formål at understøtte den teknologiske udvikling inden for mejeribranchen, og det sidste er ProCera® Natural netop et godt eksempel på.

 

Testmetoder for voks imponerer

Derfor var der da også mange gode spørgsmål og input fra de teknisk kyndige mejerifolk. Både under den indledende præsentation af Procudan og ProCera® Natural, men også i forbindelse med en rundvisning i de forskellige afdelinger.

Mange var interesserede i de nye metoder, som Procudan har udviklet i samarbejde med blandt andet Teknologisk Institut, for at kunne teste ostevoks ud fra videnskabelige og databaserede kriterier.

Et af medlemmerne, som deltog i rundvisningen, var konsulent Kurt Enevoldsen fra KE International. For ham er det helt naturligt, at et produkt som ProCera® Natural kommer på markedet.

- Det har altid undret mig, at der ikke var et alternativ til at pakke ost ind i olie. Så på den måde giver den nye voks rigtig god mening, især i en tid, hvor vi taler meget om bæredygtighed, sagde han.

 

Lignende indhold