Praktikanten får teknikken til at spille

Som ingeniørstuderende har Tobias Neumann lært at analysere produktionslinjer. Praktiktiden har dog både handlet om teknikken inde i maskineriet og menneskerne omkring dem.

Tobias Neumann har et par gange givet Teknisk Chef Thomas M. Nielsen bank i padel-tennis.

Men han har også jævnligt gjort ham glad i løbet af det sidste halve år.

For ingeniørpraktikanten giver ikke kun slag i padel, han kommer også med gode indspark til produktionen og de nye linjer, som Procudan er ved at udvikle. Noget der både gavner Procudan Blends og vores ostevoks ProCera.

- Med Tobias har vi fået en sparringspartner ind i huset, som har kunne give konstruktivt modspil i forhold til rigtigt mange af de valg vi står med i vores produktion og den måde, vi plejer at gøre tingene på, fortæller Thomas M. Nielsen.

 

Mennesker, teknik og standarder for fødevarer

For Tobias Neumann har praktiktiden ligget fint i forlængelse af studiet som produktionsingeniør på Via University College i Horsens, hvor han har lært at analysere produktioner i forhold til data og effektivitet.

Hos Procudan er det hele på flere måder blevet meget mere praktisk.

Blandt andet har Tobias skulle forholde sig til den teknik, som får linjerne til at køre og ikke mindst de standarder, som er gældende i forbindelse med fødevareproduktion.

Samtidig har han med omhu og ordentlighed kastet sig over opgaven med at udarbejde kravspecifikationer til nyt udstyr. Og det har givet en stor kontaktflade i Procudan.

- For at kunne løse mine opgaver, har jeg været i kontakt med folk i alle dele af huset. Det er både operatører og produktspecialister. Jeg har skulle koordinere med en masse mennesker, så på den måde er arbejdet også blevet ret konkret, forklarer Tobias Neumann.

 

Forsætter i Procudan

Praktikken slutter den 22. december. Men Tobias forsætter i Procudan som studentermedarbejder, hvor han blandt andet skal bidrage til processen i Procudan Blends. Et anlæg han allerede har stort detaljekendskab til.

Lignende indhold