Touren går til Paris for den gode sag

Efter et halvt år med hård træning i Team Rynkeby er sammenholdet blevet stærkt, og formen er blevet rigtig god. Det er dog stadig sagen, der er vigtigst.

Det kan være hårdt at cykle otte timer på en dag. Det kan også mærkes bagefter.

Omvendt er det heller ikke helt skidt. For formen bliver stadig bedre, og de fælles strabadser skaber nye, gode venskaber blandt holdkammeraterne i Team Rynkeby.

Men på trods af at oplevelsen på samme tid er både hård og opløftende, så er det stadig den gode sag, der fylder mest.

Nemlig at rejse støttekroner til Team Rynkeby Fonden, der hjælper børn, som har kritiske sygdomme, blandt andet gennem Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Det fortæller Martin Jakobsen, der er Salgs- og Marketingdirektør i Procudan og for første gang deltager som en del af Team Rynkeby Sønderjylland.

- Jeg har bakket op om Kræftens Bekæmpelse i mange år, og det er en sag, der er vigtig for mig rent personligt. Jeg har længe gerne ville støtte på en mere aktiv måde, og det var der en mulighed for her, siger han.

 

Holdet deler smerten og glæden

For at være en del af holdet og i sidste ende nå med hele vejen til Paris, kræver det mange timers træning.

Det er ikke alene timer væk fra hjemmet. Det er også mange dage med ondt i cykelmusklerne.

Holdkammeraterne er dog ikke kun lidelsesfæller på de hårde træningsture, nogle kan endda dele ud af erfaringer fra tidligere ture til Paris. Altså en påmindelse om, at det fælles projekt bestemt kan lade sig gøre.

Det er fedt at være sammen om et fælles mål og den samme fysiske udfordring. Det gør da ondt ind i mellem, men det er målrettet træning, så formen er altså ved at være rigtig god. Det motiverer selvfølgelig

Støtte til kritisk syge børn

Procudan har valgt at bakke Martin Jakobsen op og har tegnet guldsponsorat. Samtidig har han også hentet støtte fra en række andre sponsorer.

Deltagerne afholder selv udgifter til blandt andet cykler, tøj og hotelophold. Sponsoraterne er altså ikke en hjælp til deltagerne, men går direkte til Team Rynkebys formål.

Sidste år deltog hele 62 hold Team Rynkeby-hold fra mange forskellige lande, men især fra Norden. De fik i alt samlet næsten 78 mio. danske kroner ind fra sponsorer.

Vi ser frem til at følge Martins strabadser fra sidelinjen. Og måske kommer der en lille anekdote fra landevejene.

Lignende indhold