Gelatine (baseret på fisk, gris eller kalv)

Opnås ved en delvis hydrolyse af kollagen, som er hovedproteinelementet i hud hos dyr (fisk, gris, kalv).

Gelatine er et geleringsmiddel / fortykkelsesmiddel, der anvendes til at gøre vandige levnedsmidler faste.

Gelatine er et ekstremt alsidigt råmateriale, som fås i mange forskellige varianter alt efter krav til temperaturopløsning og krav til anvendelse.

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.

 +45 7550 8000

Lignende produkter

Fra start til slut: Sådan køber I proteiner

For at sikre, at I får det rette produkt, følger vi en klar og struktureret proces. Vi sørger for, at alle vigtige detaljer er på plads fra begyndelsen.

 

Vi tager udgangspunkt i jeres behov og gennemgår trin for trin specifikationer, vurderer eventuelle vareprøver og udarbejder et tilbud, der sikrer de rette rammer for leveringen – alt sammen for at finde den optimale løsning for jer.

 

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Martin Jakobsen

Salg- og Marketingdirektør

Tlf. +45 3164 1273