Italgel

Italgel dækker et bredt produktsortiment inden for hydroliseret collagen og gelatineløsninger. I fællesskab med Procudan skræddersyes produkter til fødevare-, health care-, pharmaceuticals- og nutraceuticalsindustrierne.

Løbende udvikling i produktporteføljen

Baseret på 50 års erfaring og løbende forskning, producerer Italgel hydoliseret collagen og gelatine til applikationer inden for fødevare, health care, pharmaceuticals og nutraceuticals.

Italgels ingredienser yder en hurtig opløselighed i applikationer og giver nøjagtighed, fasthed og tidsbesparelse i produktionsprocessen. Det brede produktsortiment, og et teknisk specialiseret team, sikrer tilpassede gelatine- og collagenløsninger, der imødekommer kundens behov. Med markedsbehovet in mente har Italgel et stærkt fokus på research, produktudvikling og gentænkning af produkter.

 

Sporbarhed gennem hele produktionskæden

Kompetente medarbejdere og BRC- og ISO-certificeringer danner grundlag for produktsikkerhed og fuld sporbarhed gennem hele produktionskæden, hvor gelatine og collagen er baseret på råmateriale fra sunde og raske dyr.

 

Forsvarligt klimafokus

Italgel yder en energibesparelse på 30 procent per ton gelatine produceret gennem installerede solceller. Ved hjælp af forsvarlig vækst og udvikling af kraftvarmeværk genvindes op til 100 procent af produktionsenergien løbende.

Lignende indhold