Rosa ostevoks mod kræft

Et anderledes syn mødte bilisterne på strækningen mellem Broby og Kristianstad i Sverige lørdag den 29. august. Et stort motorcykeloptog klædt i pink indtog vejen for at gøre opmærksom på og samle ind til kampen mod kræft. Procudan sponserede rosa ProCera ostevoks og kundechef Gunilla Linderoth kørte selv med i kortegen.
Skrevet den 15.09.2015
Rosa ostevoks mod kræft

– Det er 4. år vi kører og i år nåede vi op på 243 deltagere, fortæller Gunilla Linderoth. Dagen startede med lotteri ved Tydinge MC cafe og herefter kørte vi samlet til Kristianstad, hvor vi gik rundt med indsamlingsbøsser. I alt samlede vi knap 100.000 kroner ind, som doneres til brystkræftforeningen Victoria Östra Skåne og rehabiliteringshjemmet Lydiagården i Höör, udtaler Gunilla Linderoth.

Det er tolv år siden at projektets initiativtager, Tuttan Erlvik, fik konstateret brystkræft. Hun er rask i dag, men begyndte efter sygdomsforløbet at køre motorcykel. Her opstod ideen til at kombinere interessen for motorcykler med en indsamling mod kræft.

Sammen med Smålands Ost i Vrigstad og butikken Ohlssons Ost & Delikatesser i Kristianstad støttede Procudan arrangementet. I samarbejde producerede Procudan 100 rosa oste, som blev revet væk på ingen tid.

Farven er ProCera Colour Pink – læs mere om ProCera her.