Mød ProCera® ostevoks på førende messer
.jpg&&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
To vigtige messer i 2025
I april og juni 2025 samles førende aktører inden for ost og mejeriprodukter til to af årets vigtigste events:
- CheeseCon – afholdes den 15.-17. april 2025 i Alliant Energy Center, 1919 Alliant Energy Center Way, Madison, Wisconsin, USA.
- International Cheese and Dairy Awards EXPO – finder sted den 25.-26. juni 2025 i Staffordshire County Showground, Weston Road, Stafford, ST18 0BD, England.
Oplev både traditionel og 100 % naturlig ostevoks
På messerne præsenterer vi ProCera® ostevoks – både de traditionelle løsninger og ProCera® Natural, som er en 100 % naturlig ostevoks.
Alle varianter er skabt til at beskytte, præsentere og forlænge holdbarheden af oste.
Find os på standene
På CheeseCon kan I finde os på stand 425:
På International Cheese and Dairy Awards EXPO står vi klar på stand 1047:
Salgschef ProCera® Carsten L. Christensen er til stede på begge messer og deler gerne ud af sin viden om, hvordan ProCera® kan skabe værdi for jer.
Salgschef ProCera® Carsten L. Christensen
E-mail clc@procudan.com og tlf. +45 3164 1262
Læs mere allerede nu
Vil I vide mere om ostevoks inden messerne, så start med at udforske vores vidensindlæg:
- Fem tips til valg af ostevoks
- Derfor er data om ostevoks vigtig
- ProCera® WaxLab – genvej til hurtigere produktudvikling
Vi glæder os til at møde jer
Kom forbi og oplev, hvordan ProCera® ostevoks kan understøtte både kvalitet og æstetik i hele processen, fra produktion til præsentation.