Haglsukker

Kendes også som pearl sugar eller nibsugar.

Haglsukker produceres af ren sukker, der er agglomereret. Agglomereringsprocessen ændrer pulverets egenskaber således der kan skabes granuleret sukker i mange forskellige størrelsesinddelinger.

Haglsukker fås i mange granuleringer og anvendes både som dekoration og i konfektureprodukter, hvor eksempelvis indfarvede smagsvarianter giver en flot visuel effekt og frisk smag.

Haglsukker har ikke skarpe kanter og giver derfor en god mundfornemmelse i sammenligning med sukker i større granuleringer (perlemelis). Haglsukker anvendes også indbagt i bagværk, da haglsukker ikke smelter under bagning og heller ikke brunfarver.

Kan leveres både som konventionel og økologisk.

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.

 +45 7550 8000

Lignende produkter

Fra start til slut: Sådan køber I sødemidler

For at sikre, at I får det rette produkt, følger vi en klar og struktureret proces. Vi sørger for, at alle vigtige detaljer er på plads fra begyndelsen.

 

Vi tager udgangspunkt i jeres behov og gennemgår trin for trin specifikationer, vurderer eventuelle vareprøver og udarbejder et tilbud, der sikrer de rette rammer for leveringen – alt sammen for at finde den optimale løsning for jer.

 

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Martin Jakobsen

Salg- og Marketingdirektør

Tlf. +45 3164 1273