Couplet Sugars

Couplet Sugars bidrager med specialiseret viden indenfor fondantpulvere, haglsukker og andre sukkeringredienser. I fællesskab med Procudan udvikles løsninger til bageri-, konfekture- og iscremeapplikationer.

170 års kompetent rådgivning

Couplet Sugars er en international virksomhed med 170 års erfaring indenfor sukkeringredienser som bl.a. fondant, haglsukker og anden dekorationssukker. Kompetent specialistviden sikrer rådgivning i både iscreme- og konfektureapplikationer samt i kage- og brødapplikationer, og der er løbende fokus på sortimentsfornyelser. 

I Couplet Sugars applikationscenter kan produkter testes under reelle betingelser i fællesskab med kunderne. Denne tilgang løfter udviklingen af nye produkter og optimering af eksisterende indenfor både smag, konsistens og udseende.

 

Høj kvalitet via FSSC-certificering

En FSSC-certificering sikrer tryghed omkring både produktion og produkter baseret på en stabil forsyningskæde og stærke råvare-leverandører. Bæredygtighed og gennemsigtighed i produktion sikres via en RSPO-certificering.

 

Procudan er den ideelle partner 

Nancy Van Velthoven, international salgschef hos Couplet Sugars, fortæller:

- Vi har arbejdet sammen med Procudan i mange år. Ekspertisen i vores to virksomheder gør os stærkere og gør os i stand til at yde løsninger og løse problemer i markedet. Vi har de samme ideer og værdier. Alt dette gør Procudan til den ideelle partner for os!

  Nancy Van Velthoven
  International salgschef
  Couplet Sugars

Lignende indhold