Dextrose

Er krystalliseret glukose, der er fremstillet af majs-, hvede- og kartoffelstivelse og omtales også som D-glukose. Krystalliseret glukose tørres til fint hvidt pulver, som har en sødeevne på ca. 70 % i forhold til sukker.

Dextrose anvendes som sødemiddel, konserveringsmiddel, fyldstof, bærestof og kulhydratskilde eksempelvis til fermentering.

Dextrose bruges i mange fødevare såsom i sirup, bageri, læskedrik, kødprodukter, kosttilskud, iscreme og i konfekture.

Kan leveres både som konventionel og økologisk.

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.

 +45 7550 8000

Lignende produkter

Fra start til slut: Sådan køber I sødemidler

For at sikre, at I får det rette produkt, følger vi en klar og struktureret proces. Vi sørger for, at alle vigtige detaljer er på plads fra begyndelsen.

 

Vi tager udgangspunkt i jeres behov og gennemgår trin for trin specifikationer, vurderer eventuelle vareprøver og udarbejder et tilbud, der sikrer de rette rammer for leveringen – alt sammen for at finde den optimale løsning for jer.

 

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Martin Jakobsen

Salg- og Marketingdirektør

Tlf. +45 3164 1273