Johannesbrødkernemel (LBG) E-410
E-410 kendes også som LBG, hvilket er et kulhydrat, der kommer fra johannesbrødtræets frø. Frugtens frø formales til mel, der med vand let svulmer op og danner en klæbrig substans.
LBG anvendes som smagsneutral stabilisator og fortykningsmiddel i fødevarer som supper, saucer, mejeriprodukter og glutenfrit bageri.
Kan leveres både som konventionel og økologisk.

Vi er klar med hjælp og rådgivning
Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.
+45 7550 8000
Lignende produkter

Fra start til slut: Sådan køber I stabilisatorer
For at sikre, at I får det rette produkt, følger vi en klar og struktureret proces. Vi sørger for, at alle vigtige detaljer er på plads fra begyndelsen.
Vi tager udgangspunkt i jeres behov og gennemgår trin for trin specifikationer, vurderer eventuelle vareprøver og udarbejder et tilbud, der sikrer de rette rammer for leveringen – alt sammen for at finde den optimale løsning for jer.
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.
