Gellan gum E-418
Fremstilles ved fermentering med en bestemt bakteriekultur.
Kan anvendes som erstatning for gelatine i for eksempel fremstillingen af vegan vingummi. Kan også anvendes til stabilisering af plantebaserede drikkevarer og iscreme.
Gellan gum har meget høj funktionel effekt ved lav tilsætning.
Gellan gum fås med både lav og høj viskositet. Lav viskositet giver en blød og elastisk gel mens høj viskositet skaber en fast og porøs gel.
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.
+45 7550 8000
Lignende produkter
Tryghed fra start til slut
Vi stræber efter at give jer en god oplevelse fra den første kontakt til køb af ingredienser. Ingredienser leveres altid efter en struktureret proces på otte trin.
Inspiration til jeres hverdag og udvikling
Vi deler løbende viden såsom trends, analyser og gode råd. Ambitionen er altid at bidrage med noget, som kan have interesse og værdi for jer.
Læs de tre nyeste indlæg.
Samarbejde med mange brancher
I ethvert samarbejde bestræber vi os altid på at forstå udfordringerne og se mulighederne fra kundens perspektiv. Vi ved at ingen kunder er ens.
Vi har kunder i mange forskellige brancher, og de spænder fra nyopstartede iværksættere over stærke SMV'ere til internationale selskaber med base flere steder i Skandinavien.
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Uanset branche står vi klar til at tage hånd om jeres behov og udvikle færdige løsninger i et tæt samarbejde.
Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.