Gellan gum E-418

Fremstilles ved fermentering med en bestemt bakteriekultur.

Kan anvendes som erstatning for gelatine i for eksempel fremstillingen af vegan vingummi. Kan også anvendes til stabilisering af plantebaserede drikkevarer og iscreme.

Gellan gum har meget høj funktionel effekt ved lav tilsætning.

Gellan gum fås med både lav og høj viskositet. Lav viskositet giver en blød og elastisk gel mens høj viskositet skaber en fast og porøs gel.

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.

 +45 7550 8000

Lignende produkter

Fra start til slut: Sådan køber I stabilisatorer

For at sikre, at I får det rette produkt, følger vi en klar og struktureret proces. Vi sørger for, at alle vigtige detaljer er på plads fra begyndelsen.

 

Vi tager udgangspunkt i jeres behov og gennemgår trin for trin specifikationer, vurderer eventuelle vareprøver og udarbejder et tilbud, der sikrer de rette rammer for leveringen – alt sammen for at finde den optimale løsning for jer.

 

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Martin Jakobsen

Salg- og Marketingdirektør

Tlf. +45 3164 1273