Carboxymethyl cellulose (CMC) E-466

Fremstilles på basis af cellulose ved hjælp af syntese.

Forbedrer viskositeten og stabiliserer emulsioner i glutenfri og fedtreducerede produkter.

Carboxymethyl cellulose fordeler fedtfasen mere ensartet i levnedsmiddelprodukter, hvilket gør, at for eksempel bagværk lettere slipper formen og at formgivning af dejen forbedres i småkager.

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.

 +45 7550 8000

Lignende produkter

Fra start til slut: Sådan køber I stabilisatorer

For at sikre, at I får det rette produkt, følger vi en klar og struktureret proces. Vi sørger for, at alle vigtige detaljer er på plads fra begyndelsen.

 

Vi tager udgangspunkt i jeres behov og gennemgår trin for trin specifikationer, vurderer eventuelle vareprøver og udarbejder et tilbud, der sikrer de rette rammer for leveringen – alt sammen for at finde den optimale løsning for jer.

 

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Martin Jakobsen

Salg- og Marketingdirektør

Tlf. +45 3164 1273