Seminar på FoodTech 2024

Kom og bliv opdateret på den nyeste viden om kulturer og ostevoks af europæiske specialister.

Tirsdag den 1. oktober inviterer vi til seminar “Fremtidens mejeri med naturlige løsninger” ved årets FoodTech 2024. 

Investér 1,5 time og gå fra messens første dag den 1. oktober 2024 med ny viden. 

 

ProCera® Natural og kulturer på dagsordenen

Deltag i vores seminar kl. 15.00-16.30 i lokale M21, hvor vi har tre aktuelle emner klar:   

  1. Vores egen produktchef for ostevoks, Maja Duelund, fortæller om den 100% naturlige ostevoks, ProCera® Natural, samt hvad de nye databaserede analysemetoder bidrager med, når I træffer valg om ostevoks.
  2. Vores partner Lallemand fortæller om beskyttelseskulturer, og hvad LALCULT® Protect giver af fordele for fødevareproducenter og forbrugere.
  3. Vores partner IGEA Culture fortæller om brugen af modningskulturer til at fremskynde modningsprocessen i oste. 

Tilmelding til seminaret er nødvendig.

Læs mere og tilmeld dig via knappen øverst.

Lignende indhold