Mød vores eksperter på
FoodTech 2024
1. - 3. oktober 2024 i Herning, Danmark
FoodTech er et samlingspunkt for fødevareindustrien, og vi står klar til at byde jer velkommen på stand M9722.
Kom forbi vores stand til en kop kaffe og en dialog om jeres behov.
Fra egen produktion og udvalgte partnere leverer vi løsninger i:
Bent K.
Vogensen
Ingredienser
Procudan Blends
ProCera® ostevoks
bkv@procudan.com
+45 3164 1261
Book møde
Carsten L. Christensen
ProCera® ostevoks
Ingredienser
Procudan Blends
clc@procudan.com
+45 3164 1262
Book møde
Deltag i vores seminar på FoodTech 2024
Under overskriften 'Fremtidens mejeri med naturlige løsninger' har du mulighed for at blive opdateret på den nyeste viden inden for kulturer og ostevoks fra europæiske specialister.
Tirsdag den 1. oktober 2024, kl. 15.00-16.30 i lokale M21
Tilmeld dig, og lad dig inspirere af de tre emner:
- Naturlig ostevoks giver fossilfrit alternativ og nye databaserede analysemetoder
På dansk af Maja Duelund, Product Manager ProCera® ostevoks, Procudan
- Sådan kan kulturer forlænge holdbarheden på et produkt, og forsinke udviklingen af uønskede mikroorganismer
På engelsk af Joachim Safferling, Technical Sales Manager Dairy, Lallemand
- Brugen af mælkesyrebakterier og modningskulturer i mikrobielle kulturer til organoleptisk karakterisering og acceleration af ostemodning
På engelsk af Enrico Biraschi, Commercial Director, IGEA Cultures
Tilmelding på forhånd er nødvendig.
International Food Contest
Igen i år afholdes International Food Contest som en del af FoodTech 2024 i hal M. Konkurrencen åbner officielt tirsdag den 1. oktober 2024 klokken 11-12.
Vi ser frem til at se og smage på de udstillede mejeriprodukter, og hilse på de mange deltagere.
I år sponserer vi kategorien 'den bedste kitmodnede ost'.
Vi fornyer løbende sortimentet
I 2021 åbnede vi et nyt blanderi til fødevareingredienser, som gør det muligt at lave blandinger og ompakninger, så de passer præcist til kundens produktionslinjer.
I 2023 lancerede vi en 100 procent naturlig ostevoks som et alternativ til traditionel ostevoks, der er baseret på forssile råvarer.
Vi glæder os til at møde jer på stand M9722
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Udfyld formularen, så kontakter vi dig.