Mød vores eksperter på
FoodTech 2024

1. - 3. oktober 2024 i Herning, Danmark

FoodTech er et samlingspunkt for fødevareindustrien, og vi står klar til at byde jer velkommen på stand M9722.

Kom forbi vores stand til en kop kaffe og en dialog om jeres behov.

Fra egen produktion og udvalgte partnere leverer vi løsninger i:

Mød Bent, Carsten og Jens

Vores eksperter står klar til at tage imod jer.

Vi er på standen i hele åbningstiden, men vil du være sikker på at tale med en bestemt medarbejder, kan du booke et 15 minutters møde.

Brug funktionen 'Book møde' under hver medarbejder.

Bent K.
Vogensen

Ingredienser
Procudan Blends
ProCera® ostevoks
 

bkv@procudan.com
+45 3164 1261

 

Book møde

Carsten L. Christensen

ProCera® ostevoks
Ingredienser
Procudan Blends
 

clc@procudan.com
+45 3164 1262

 

Book møde

Jens D. Kønigsfeldt

Emballager
Procudan Blends

 

jdk@procudan.com
+45 3164 1265

 

Book møde

Deltag i vores seminar på FoodTech 2024

Under overskriften 'Fremtidens mejeri med naturlige løsninger' har du mulighed for at blive opdateret på den nyeste viden inden for kulturer og ostevoks fra europæiske specialister.

Tirsdag den 1. oktober 2024, kl. 15.00-16.30 i lokale M21


Tilmeld dig, og lad dig inspirere af de tre emner:

  1. Naturlig ostevoks giver fossilfrit alternativ og nye databaserede analysemetoder
    På dansk af Maja Duelund, Product Manager ProCera® ostevoks, Procudan
     
  2. Sådan kan kulturer forlænge holdbarheden på et produkt, og forsinke udviklingen af uønskede mikroorganismer
    På engelsk af Joachim Safferling, Technical Sales Manager Dairy, Lallemand
     
  3. Brugen af mælkesyrebakterier og modningskulturer i mikrobielle kulturer til organoleptisk karakterisering og acceleration af ostemodning
    På engelsk af Enrico Biraschi, Commercial Director, IGEA Cultures

Tilmelding på forhånd er nødvendig.

Få gratis adgang til FoodTech 2024

Du deltager gratis i FoodTech 2024 ved at registrere dig via os.

Brug koden FT24-31511 og følg de fem trin, så modtager du en entrebillet, som du skal medbringe på telfonen ved indgangen til messen.

Stand M9722 er i hal M

International Food Contest

Igen i år afholdes International Food Contest som en del af FoodTech 2024 i hal M. Konkurrencen åbner officielt tirsdag den 1. oktober 2024 klokken 11-12.

Vi ser frem til at se og smage på de udstillede mejeriprodukter, og hilse på de mange deltagere.

I år sponserer vi kategorien 'den bedste kitmodnede ost'.

Vi fornyer løbende sortimentet

I 2021 åbnede vi et nyt blanderi til fødevareingredienser, som gør det muligt at lave blandinger og ompakninger, så de passer præcist til kundens produktionslinjer.

 

I 2023 lancerede vi en 100 procent naturlig ostevoks som et alternativ til traditionel ostevoks, der er baseret på forssile råvarer.

Vi glæder os til at møde jer på stand M9722

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Afmeld til enhver tid igen nederst i e-mails eller ved at sende en e-mail til pro@procudan.com