Produkter

Det rette til jeres produkter

Det forpligter, når vi siger, at vi er eksperter i ingredienser og emballager. Men den forpligtelse tager vi gerne på os, fordi vi vil være de bedste til at sætte os ind i vores kunders forretning og supportere med de rette produkter hver gang.

Vores brede produktportefølje dækker over ingredienser, emballager, ProCera® ostevoks, Procudan Blends og en håndfuld andre produkter. Hvert område med forskellige produktgrupper under sig.

Produktgrupperne vælges via menuen, og du kan også filtrere produkterne efter branche og tema. Derved vises kun produkter, der er relevante for dig.

Dextrose

Er krystalliseret glukose, der er fremstillet af majs-, hvede- og kartoffelstivelse og omtales også som D-glukose. Krystalliseret glukose tørres til fint hvidt pulver, som har en sødeevne på ca. 70 % i forhold til sukker.

Dextrose anvendes som sødemiddel, konserveringsmiddel, fyldstof, bærestof og kulhydratskilde eksempelvis til fermentering.

Dextrose bruges i mange fødevare såsom i sirup, bageri, læskedrik, kødprodukter, kosttilskud, iscreme og i konfekture.

Kan leveres både som konventionel og økologisk.

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.

 

Jeg vil gerne kontaktes pr. e-mail efterfølgende

 +45 75 50 80 00

Vi tilpasser produktporteføljen løbende

Med en historie som rækker mere end 120 år tilbage, har vi udviklet en unik forretningsmodel, der håndterer og optimerer vores kunders forsyningsflow.

Vi har konstant opmærksomhed på udviklingen og de skiftende tendenser, og vi tilpasser produktporteføljen efter udviklingen hos vores kunder og markedet.

Gå på opdagelse i vores sortiment og læs mere om hvert produkt ved at klikke på produktet.

Vi er klar med hjælp og rådgivning omkring produkter

Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Martin Jakobsen

Salg- og Marketingdirektør

Tlf. +45 3164 1273

Afmeld til enhver tid igen nederst i e-mails eller ved at sende en e-mail til pro@procudan.com