Sorbitol E-420

Sorbitol, E-420, stabiliserer og blødgør fødevarers konsistens. Forekommer naturligt i mange frugter, som fx rønnebær, æbler og pærer. Sorbitol er en polyol (sukkeralkohol) produceret af flydende dextrose. Sorbitol har et lavere energiindhold end dextrose, saccharose, maltose osv. Sorbitol giver ingen brunfarvning og kan i nogen grad erstatte glycerin/glycerol. Sorbitol reducerer aW og yder dermed øget sikring mod mikrobiologisk vækst. Sorbitol giver øget holdbarhed grundet sine fugtighedsgivende egenskaber og forbedrer viskositeten i produkter med højt tørstofindhold.

Klik her for at se dokumenter

Specifikationer

Datablad

Certifikater

Øvrigt

IP certifikat
Kosher
Statements
Kosher
Residual Solvent
Kvalitetspolitik
Miljøpolitik
CSR
Sporbarhed
Melamin
RMS
Diverse informationer
SDS Safety Datasheet (engelsk)
Næringsværdier
SDS Safety Datasheet (engelsk)
GMO
Halal
CoC
Halal

Relaterede produkter