Sorbitol E-420

Sorbitol, E-420, stabiliserer og blødgør fødevarers konsistens. Forekommer naturligt i mange frugter, som fx rønnebær, æbler og pærer. Sorbitol er en polyol (sukkeralkohol) produceret af flydende dextrose. Sorbitol har et lavere energiindhold end dextrose, saccharose, maltose osv. Sorbitol giver ingen brunfarvning og kan i nogen grad erstatte glycerin/glycerol. Sorbitol reducerer aW og yder dermed øget sikring mod mikrobiologisk vækst. Sorbitol giver øget holdbarhed grundet sine fugtighedsgivende egenskaber og forbedrer viskositeten i produkter med højt tørstofindhold.

Klik her for at se dokumenter

Specifikationer

Datablad

Certifikater

Øvrigt

IP certifikat
Kosher
Statements
Kosher
SDS Safety Datasheet (engelsk)
CSR
RMS
Halal
CoC
Melamin
RMS
Halal
FSSC 22000
Sporbarhed
Residual Solvent
Diverse informationer
Næringsværdier
GMO

Relaterede produkter