Kakaopulver

Kakaopulver fås med to forskellige niveauer af fedtindhold, med henholdsvis 10/12 % og 20/22 % kakaosmør.

Smag og farve er forskellig alt efter kakaopulvervariant: 

  • Naturligt: Naturligt, usødet kakaopulver er ristet og malet, men ikke i blødsat. 
  • Alkaliseret: Alkaliseret kakaopulver er tilsat et surhedsregulerende middel. Iblødsætningsprocessen hæver surhedsgraden, hvilket resulterer i et mørkt kakaopulver og øger smagen af kakao. Kakaopulveret bliver mindre bitter og får en stærkere chokoladesmag. Alkaliseringsniveuaet kan varieres og har betydning for farven, som spænder fra lysebrun, brun, mørkebrun, rød, mørkerød, sort. 
  • Lecithineret: Lecithineret kakaopulver er tilsat lecithin, som er en emulgator, der gør kakaoen opløselig og anvendelig til 'Instant'-kakao.

Klik her for at se dokumenter

Specifikationer

Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad
Datablad

Certifikater

Øvrigt

Kosher
RMS
SDS Safety Datasheet (engelsk)
Allergener
Næringsværdier
Diverse informationer
CoC
RMS
Flowdiagram
Kosher
Kosher
Halal
Flowdiagram
HACCP
RMS

Relaterede produkter