Kakaopulver
Fås med henholdsvis 10/12 % og 20/22 % kakaosmør.
Smag og farve er forskellig alt efter kakaopulvervariant.
Alkaliseret kakaopulver er tilsat et surhedsregulerende middel. Iblødsætningsprocessen hæver surhedsgraden, hvilket resulterer i et mørkt kakaopulver og øger smagen af kakao. Kakaopulveret bliver mindre bitter og får en stærkere chokoladesmag. Alkaliseringsniveuaet kan varieres og har betydning for farven, som spænder over lysebrun, brun, mørkebrun, rød, mørkerød.

Vi er klar med hjælp og rådgivning
Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.
+45 7550 8000
.jpg&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
Fra start til slut: Sådan køber I kakao
For at sikre, at I får det rette produkt, følger vi en klar og struktureret proces. Vi sørger for, at alle vigtige detaljer er på plads fra begyndelsen.
Vi tager udgangspunkt i jeres behov og gennemgår trin for trin specifikationer, vurderer eventuelle vareprøver og udarbejder et tilbud, der sikrer de rette rammer for leveringen – alt sammen for at finde den optimale løsning for jer.
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.
