Procudan Blends

Sammen skaber vi vækst

Produktion i den ene virksomhed kan være meget forskellig fra produktionen i den anden. Nogle har udelukkende egen produktion, mens andre også anvender halvfabrikata. Total outsourcing af produktionen finder også sted.

Procudan Blends giver vores kunder mulighed for at sammensætte en unik løsning med ingredienseremballagekvalitet, processer og logistik, der skaber vækst.

Billede Sammensæt den rette løsning

 

Sammensæt den rette løsning

Etablering af en unik løsning er grundstenen i Procudan Blends, og løsningen dannes altid med udgangspunkt i den enkelte kundens reelle behov.

En komplet kundetilpasset blanding sammensættes ud fra Procudans omfattende udvalg af fødevareingredienser. Emballagen udvælges blandt vores dynamiske udvalg af fleksible løsninger – hvad enten blandingen skal bruges til videreforarbejdning eller skal skille sig ud på detailhandlens hylder.

Når vi vælger at producere i fællesskab, er løsningen omkring logistik og lager vigtig. Det handler om just-in-time leverancer, så lageret holdes på et minimum af hensyn til bindingen i kapital. 

Fødevaresikkerhed på GFSI-niveau er en garanti for overholdelse af samtlige regler og krav for fødevaresikkerhed. Overblik fås online døgnet rundt på Mit Procudan.

 

Udvid produktionskapaciteten og fleksibiliteten

Procudan Blends åbner for nye muligheder med udvidet produktionskapacitet og fleksibilitet. Lad ikke produktionsudstyr og -flaskehalse være en begrænsning.

Tænk i nye produkter, der kan revolutionere markedet og skabe værdi hos slutforbrugeren. Eller søg potentialet i at optimere eksisterende produkter.

Skalér emballagen op eller ned

Emballagens design har stor indflydelse på hvordan slutproduktet tager sig ud i købsøjeblikket. Gennemtænkt funktionalitet såsom genluk og den rette forbrugerstørrelse kan være en faktor som begrænser madspild.

Hensyn til medarbejdernes ve og vel står øverst på virksomhedernes miljødagsorden. Ingen ønsker nedslidning, der kan reducere medarbejdernes livskvalitet. Af den grund vælger flere at reducere størrelsen på emballagen i produktionen eller øge kiloantallet til f.eks. storsække, så maskiner i stedet håndterer vægten.

 
Billede Skalér emballagen op eller ned

Lad os finde en fælles løsning