Økologi

Økologi – naturligvis!

Fremstillingen af økologiske fødevarer tager hensyn til miljøet – uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Økologi er godt for både blomster, bier og dyreliv, da markerne dyrkes uden sprøjtemidler og giftige kemiske stoffer. Sammen med krav om færre tilsætningsstoffer bevarer økologiske fødevarer samme gode smag.

Procudan har et bredt udvalg af økologiske fødevareingredienser, og et netværk af partnere og producenter, som gør det muligt at fremskaffe kendte såvel som nye ingredienser. Derved kan de økologiske indkøb samles ét sted.

I fremstillingen af økologiske og miljøvenlige fødevarer, er det nødvendigt at tænke bæredygtigt fra inderst til yderst. Procudan har miljøvenlige emballagetyper, såsom biobaseret plast og komposterbar plast, der gør det muligt at pakke økologiske slutprodukter miljøvenligt ind.

Økologiske certifikater og GFSI-niveau

Gennem hele forsyningskæden skal der være styr på dokumentation, lovgivning og fødevaresikkerhed.

Alle Procudans økologiske fødevareingredienser er certificerede med EU’s økologimærke ”det grønne blad” og/eller det danske røde ”Ø”-mærke.

Vores certificeringer inden for fødevaresikkerhed er på GFSI-niveau.

Erklæring om økologikontrol

Gennem vores medlemskab af Økologisk Landsforening (Danmark) støtter vi op om udbredelse af økologiske fødevarer med udgangspunkt i en bæredygtig fremtid.

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter