Mød vores eksperter på FoodTech 2024

Procudan deltager i årets FoodTech, som afholdes 1.-3. oktober i Herning. I år står vi klar på stand M9722 i hal M alle tre dage.

FoodTech er et samlingspunkt for fødevareindustrien, og i år står vi klar på stand, M9722, alle tre dage fra 1. - 3. oktober 2024 i Herning. 

Her vil I møde vores eksperter inden for ingredienser, emballager, blandinger og ompakning samt ProCera® ostevoks

Kom forbi vores stand og lad os få en snak om jeres behov. Ved I allerede nu, at I gerne vil snakke med en specifik person, er det muligt at booke et kort møde via vores hjemmeside.

 

Sådan får du gratis adgang 

Som udstiller kan vi invitere gæster gratis ind på messen.  

Det eneste I skal gøre for at få gratis adgang, er at indtaste koden FT24-31511FoodTechs hjemmeside for at få gratis adgang.  

 

Seminar på messens første dag 

I år inviterer vi som noget nyt til 1½ times vidensdeling.  

Vores egen ostevoksspecialist Maja Duelund holder indlæg om det nyeste inden for ostevoks udviklingen, og derudover har vi inviteret udvalgte partnere af Procudan, Lallemand og IGEA Cultures, til at gå i dybden med et aktuelt emne om henholdsvis beskyttelseskulturer og modningskulturer.  

Seminaret finder sted i lokale M21 tirsdag den 1. oktober kl. 15.00-16.30.

Tilmelding til seminaret er nødvendigt, og du kan tilmelde dig allerede nu.  

 

Sponsor i kategorien “Den bedste kitmodnede ost”  

Som altid er International Food Contest en del af FoodTech, og i år sponsorerer vi kategorien “Den bedste kitmodnede ost”.  

Konkurrencen åbner officielt tirsdag den 1. oktober 2024 fra klokken 11:00-12:00 i hal M.  

Vi glæder os meget til at smage på de udstillede mejeriprodukter og være en del af den samlede oplevelse sammen med jer.    

Lignende indhold