Mælkepulver

Praktisk pulver

Mælkepulver eller tørmælk er forfriskende mælk i praktisk pulverform. Fra det klassiske skummetmælkspulver til de mere koncentrerede varianter. Fedtindhold, funktionalitet og proteinindhold afhænger af forarbejdningen og udvindingen. Det er let at arbejde med og kræver ingen nedkøling.

I fællesskab med vores kunder finder vi frem til det helt rigtige mælkepulver.

Mælkens naturlige egenskaber bevares

Mælk er kendt for sit høje indhold af protein, naturligt fedt og unikke næringsindhold. De fleste af disse gode egenskaber bevares, når mælken kondenseres til mælkepulver.

Fordelene ved mælkepulver er mange. Modsat almindelig mælk, kræver tørmælk ingen nedkøling, skiller ikke og har en god holdbarhed. Det tilfører struktur, fasthed og konsistens til slutproduktet og kan fungere som fyldstof. Derudover er tørmælk lettere at transportere til gavn for logistikken og miljøet.

Mælkepulver kommer i mange varianter, og der findes en udgave med den rette fedtprocent, de rette egenskaber og den rette smag til hvert et slutprodukt. Økologisk eller konventionelt – Procudan har mælkepulver af enhver oprindelse.

Billede Mælkens naturlige egenskaber bevares
Billede Fra medicinalvarer til madlavning

Fra medicinalvarer til madlavning

Mælkepulver er en vigtig del af mange hverdagsprodukter. Energibarer, kaffekapsler, chokolade og tabletter indeholder alle sammen en variant af mælkepulver og nyder godt af mælkepulverets gode, afrundede mælkesmag og flotte farve. I grillpølser, pålæg og andre kødprodukter er kaseinat populær på grund af dets evne til at binde fedt og vand.

Valget af mælkepulver afhænger af anvendelsen og de ønskede egenskaber til fødevaren. Vores indsigt i mælkepulver er til gavn for vores kunder, der får råd og vejledning til at optimere deres fødevareproduktion, både i ingredienssammensætningen og når slutproduktet skal pakkes ind.

Procudan sikrer fødevareproducenternes tryghed gennem sporbarhed og kvalitetssikkerhed.

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter