Forarbejdede grøntsager

Forarbejdede grøntsager uden grænser

Grøntsager tilfører smag, konsistens, farve og en sund profil til en lang række slutprodukter.

Procudan har et stort udvalg af forarbejdede grøntsager og i samarbejde med fødevareproducenter finder vi frem til den forarbejdning, der fuldender slutproduktet. 

Farverig tilføjelse

En saftig rød tomat, frisk grøn spinat eller en sprød gul peberfrugt. Grøntsager indbyder til en farverig oplevelse.

Grøntsager har mange egenskaber blandt andet som dekoration, der tilfører slutproduktet et mangfoldigt farvespil. Uanset om det er tomatpure, som giver en farverig base, eller om det er tørret basilikum som pynt, så bidrager grøntsager med et farverigt twist og en sund profil.

Procudan har et stort udvalg af grøntsager, som forarbejdes, så de passer til det specifikke slutprodukt. Det gælder alt fra grøntsagssauce til hakket, pulp eller pure. Vi er eksperter i grøntsager, deres egenskaber og deres forarbejdninger. Vi står på fødevareproducenternes side i jagten på den ingrediens, som matcher slutproduktet bedst.

Billede Farverig tilføjelse

Velkendt smag i mange udgaver

En lækker tomatsalsa eller en gulerodsbolle med en sprød skorpe. Grøntsager giver en frisk og lækker smag, som er let at genkende.

De fleste grøntsager har en karakteristisk og letgenkendelig smag. Alt afhængigt af forarbejdningen bevarer grøntsagen i større eller mindre grad sin smag, når den tilsættes slutproduktet. På den måde, kan man med forarbejdede grøntsager og grøntsagssaucer tilføre slutproduktet en velkendt smag.

Procudan rådgiver om de forskellige forarbejdninger, og hvordan man skaber den smag, som giver slutproduktet det ønskede resultat. Og hvordan det pakkes optimalt ind.

Billede En grøn erstatning

En grøn erstatning

Grøntsager fås i mange forskellige forarbejdninger og med forskellig konsistens. Det gør dem til det oplagte valg, når det kommer til erstatning af ingredienser for et slutprodukt med en grønnere profil.

Vi har både økologiske og konventionelle grøntsager i lige præcis den forarbejdning, der passer slutproduktet bedst. Vi er eksperter i tidens trends og tilbyder specialprodukter, som passer til aktuelle tendenser.

Flydende nydelse

En frugtig og sød smag, en bitter og skarp smag eller en krydret og eksotisk smag. Måske ikke umiddelbart smagsnuancer, man forbinder med grøntsager. Men med fine eller grovere grøntsagssaucer kan man skabe et hav af forskellige smagsvarianter, som kan tilsættes slutproduktet.  

Procudan har forskellige grøntsager fra forskellige oprindelsessteder, som sikrer, at vi i samarbejde med vores kunder kan sammensætte lige præcis den løsning, som komplementerer slutproduktet i forhold til smag, konsistens og udseende.  

 

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter