Sorbitol E-420
Stabiliserer og blødgør fødevarers konsistens. Forekommer naturligt i mange frugter, som fx rønnebær, æbler og pærer.
Sorbitol er en polyol (sukkeralkohol) produceret af flydende dextrose. Sorbitol har et lavere energiindhold end dextrose, saccharose, maltose osv.
Sorbitol giver ingen brunfarvning og kan i nogen grad erstatte glycerin/glycerol. Sorbitol reducerer vandaktivitet og yder dermed øget sikring mod mikrobiologisk vækst.
Sorbitol giver øget holdbarhed grundet sine fugtighedsgivende egenskaber og forbedrer viskositeten i produkter med højt tørstofindhold.
Lignende produkter
Tryghed fra start til slut
Vi stræber efter at give jer en god oplevelse fra den første kontakt til køb af ingredienser. Ingredienser leveres altid efter en struktureret proces på otte trin.
Inspiration til jeres hverdag og udvikling
Vi deler løbende viden såsom trends, analyser og gode råd. Ambitionen er altid at bidrage med noget, som kan have interesse og værdi for jer.
Læs de tre nyeste indlæg.
Samarbejde med mange brancher
I ethvert samarbejde bestræber vi os altid på at forstå udfordringerne og se mulighederne fra kundens perspektiv. Vi ved at ingen kunder er ens.
Vi har kunder i mange forskellige brancher, og de spænder fra nyopstartede iværksættere over stærke SMV'ere til internationale selskaber med base flere steder i Skandinavien.
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Uanset branche står vi klar til at tage hånd om jeres behov og udvikle færdige løsninger i et tæt samarbejde.
Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.