Sorbinsyre E-200
Forekommer naturligt i f.eks. jordbær, kirsebær, rønnebær og tomater. Til industriel brug fremstilles sorbinsyre syntetisk ved at sammenkoble malonsyre og crotonaldehyd. Rensning foregår ved udkrystallisering i vand, i hvilken den er tungtopløselig.
Sorbinsyre er et konserveringsstof, der hæmmer udviklingen af bakterier, gær- og skimmelsvampe i fødevarer.
Sorbinsyre er hovedsageligt fedtopløselig og anvendes typisk inden for bageri-, margarine-, mejeri- og slagteriindustrien.

Vi er klar med hjælp og rådgivning
Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.
+45 7550 8000
Lignende produkter

Fra start til slut: Sådan køber I tilsætningsstoffer
For at sikre, at I får det rette produkt, følger vi en klar og struktureret proces. Vi sørger for, at alle vigtige detaljer er på plads fra begyndelsen.
Vi tager udgangspunkt i jeres behov og gennemgår trin for trin specifikationer, vurderer eventuelle vareprøver og udarbejder et tilbud, der sikrer de rette rammer for leveringen – alt sammen for at finde den optimale løsning for jer.
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.
