Mælkesyre E-270
E-270 er en vidt udbredt syre i naturen, og den dannes naturligt i kroppen.
Industrielt fremstilles den ved mælkesyregæring af sukkerarter under tilsætning af calciumcarbonat, så mælkesyren neutraliseres. Når gæringen er tilendebragt, fjernes rester af sukker og urenheder, mælkesyren frigøres ved svovlsyretilsætning, og inddampes herefter.
Mælkesyre har en konserverende effekt og bruges desuden til at regulere surhedsgrad og smag. Mælkesyre har en meget bred anvendelse indenfor fødevareindustrien og er et essentielt element i produktionen af mælkeprodukter så som yoghurt, creme fraiche og kvark.

Vi er klar med hjælp og rådgivning
Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.
+45 7550 8000
Lignende produkter

Fra start til slut: Sådan køber I tilsætningsstoffer
For at sikre, at I får det rette produkt, følger vi en klar og struktureret proces. Vi sørger for, at alle vigtige detaljer er på plads fra begyndelsen.
Vi tager udgangspunkt i jeres behov og gennemgår trin for trin specifikationer, vurderer eventuelle vareprøver og udarbejder et tilbud, der sikrer de rette rammer for leveringen – alt sammen for at finde den optimale løsning for jer.
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.
