Mælkesyre E-270
E-270 er en vidt udbredt syre i naturen, og den dannes naturligt i kroppen.
Industrielt fremstilles den ved mælkesyregæring af sukkerarter under tilsætning af calciumcarbonat, så mælkesyren neutraliseres. Når gæringen er tilendebragt, fjernes rester af sukker og urenheder, mælkesyren frigøres ved svovlsyretilsætning, og inddampes herefter.
Mælkesyre har en konserverende effekt og bruges desuden til at regulere surhedsgrad og smag. Mælkesyre har en meget bred anvendelse indenfor fødevareindustrien og er et essentielt element i produktionen af mælkeprodukter så som yoghurt, creme fraiche og kvark.
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.
+45 7550 8000
Lignende produkter
Tryghed fra start til slut
Vi stræber efter at give jer en god oplevelse fra den første kontakt til køb af ingredienser. Ingredienser leveres altid efter en struktureret proces på otte trin.
Inspiration til jeres hverdag og udvikling
Vi deler løbende viden såsom trends, analyser og gode råd. Ambitionen er altid at bidrage med noget, som kan have interesse og værdi for jer.
Læs de tre nyeste indlæg.
Samarbejde med mange brancher
I ethvert samarbejde bestræber vi os altid på at forstå udfordringerne og se mulighederne fra kundens perspektiv. Vi ved at ingen kunder er ens.
Vi har kunder i mange forskellige brancher, og de spænder fra nyopstartede iværksættere over stærke SMV'ere til internationale selskaber med base flere steder i Skandinavien.
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Uanset branche står vi klar til at tage hånd om jeres behov og udvikle færdige løsninger i et tæt samarbejde.
Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.