Æblesyre E-296

Findes, som navnet antyder, i æbler men også i stikkelsbær og andre frugter.

Æblesyre anvendes som et surhedsregulerende middel, og evnen til at danne både neutrale og sure salte (malater) gør den velegnet til at opretholde en stabil surhedsgrad. Derudover har produktet en forstærkende effekt på antioxidanternes beskyttende virkning på olier og skrællede frugter og grøntsager. 

 
Æblesyrens anvendelsesområder er inden for bageri-, bryggeri-, konfekture-, frugt- og grøntindustrien.

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.

 +45 7550 8000

Lignende produkter

Fra start til slut: Sådan køber I tilsætningsstoffer

For at sikre, at I får det rette produkt, følger vi en klar og struktureret proces. Vi sørger for, at alle vigtige detaljer er på plads fra begyndelsen.

 

Vi tager udgangspunkt i jeres behov og gennemgår trin for trin specifikationer, vurderer eventuelle vareprøver og udarbejder et tilbud, der sikrer de rette rammer for leveringen – alt sammen for at finde den optimale løsning for jer.

 

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.

Martin Jakobsen

Salg- og Marketingdirektør

Tlf. +45 3164 1273