Johannesbrødprotein
Er et naturligt plantebaseret protein, der udvindes af johannesbrødkerner gennem en 100 % kemikaliefri produktionsproces.
Johannesbrødprotein har en nøddeagtig smag og emulgerende egenskaber, som kan levere den ønskede tekstur i fødevarer.
Johannesbrødprotein er velegnet til glutenfri måltider, plantebaseret kost, energibarer, plantebaserede diæter, bagværk, iscreme og veganske anvendelser.

Vi er klar med hjælp og rådgivning
Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.
+45 7550 8000
Lignende produkter
.jpg&AlternativeImage=/Images/missing_image.jpg)
Fra start til slut: Sådan køber I proteiner
For at sikre, at I får det rette produkt, følger vi en klar og struktureret proces. Vi sørger for, at alle vigtige detaljer er på plads fra begyndelsen.
Vi tager udgangspunkt i jeres behov og gennemgår trin for trin specifikationer, vurderer eventuelle vareprøver og udarbejder et tilbud, der sikrer de rette rammer for leveringen – alt sammen for at finde den optimale løsning for jer.
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi jer.
