
Mælkepulver
Tryghed fra start til slut
Vi stræber efter at give jer en god oplevelse fra den første kontakt til køb af ingredienser.
For os er det vigtigt, at I kender købsprocessen, så I ved, hvad I går ind til, og derfor har vi visualiseret den for jer. Skulle I have spørgsmål til købsprocessen, står vi selvfølgelig klar til at besvare jeres spørgsmål.

Mælkens naturlige egenskaber bevares
Mælkepulver eller tørmælk er forfriskende mælk i praktisk pulverform.
Mælk er kendt for sit høje indhold af protein, naturligt fedt og unikke næringsindhold. De fleste af disse gode egenskaber bevares, når mælken kondenseres til mælkepulver.
Fordelene ved mælkepulver er mange. Modsat almindelig mælk, kræver tørmælk ingen nedkøling, skiller ikke og har en god holdbarhed. Det tilfører struktur, fasthed og konsistens til slutproduktet og kan fungere som fyldstof. Derudover er tørmælk lettere at transportere til gavn for logistikken og miljøet.
Fra det klassiske skummetmælkspulver til de mere koncentrerede varianter. Fedtindhold, funktionalitet og proteinindhold afhænger af forarbejdningen og udvindingen. Det er let at arbejde med og kræver ingen nedkøling.
Mælkepulver kommer i mange varianter, og der findes en udgave med den rette fedtprocent, de rette egenskaber og den rette smag til hvert et slutprodukt.


Fra medicinalvarer til madlavning
Mælkepulver er en vigtig del af mange hverdagsprodukter.
Energibarer, kaffekapsler, chokolade og tabletter indeholder alle sammen en variant af mælkepulver og nyder godt af mælkepulverets gode, afrundede mælkesmag og flotte farve.
I grillpølser, pålæg og andre kødprodukter er kaseinat populær på grund af dets evne til at binde fedt og vand.
Valget af mælkepulver afhænger af anvendelsen og de ønskede egenskaber til fødevaren.

Inspiration til din hverdag og udvikling
Vi er klar med hjælp og rådgivning
Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.
