Symrise

Som global leverandør på Flavour & Fragrance markedet er Symrise specialister i smagsstoffer, aromaer, kosmetiske aktive ingredienser samt funktionelle ingredienser. I fællesskab med Procudan udvikles løsninger til fødevarer, pet food og health care.

Produktudvikling baseret på de nyeste trends

Symrise følger tæt forbrugertrends og ændringer i markedet - både på regional niveau og de universale trends, og den nyeste viden danner grundlaget for udviklingen i produktsortimentet.

Med over 30.000 produkter i porteføljen dækkes flavours fra naturlige ekstrakter til syntetiske smagsstoffer. Fra compunds til aktive kosmetiske ingredienser samt råvarer og funktionelle ingredienser, der forbedrer de sensoriske egenskaber og ernæring af forskellige slutprodukter. I fællesskab med Procudan og kunden samarbejdes om hvilken smag eller aroma, der passer bedst til den enkelte applikation.

 

Høj kvalitet med FSSC og GMP

ISO- og FSSC-certificeringer sikrer produkter af højeste standarder og en effektiv og højkvalitets produktionsproces. Symrise følger desuden GMP-bekendtgørelsen for produktionen af pharmaprodukter.

 

Integreret forsyning mindsker risici

Som global leverandør på Flavour & Fragrance markedet sikrer Symrise stabile leverancer gennem en bagud integreret forsyningskæde. Tætte partnerskaber sikrer råvareforsyningen og stabile produktioner.

 

Ansvarlighed og klimaneutralitet

Symrises medlemsskab af ETHIBEL understreger et stort bæredygtighedsansvar. Symrise har også som mål at være klimaneutral i 2030. Initiativerne startede i 2009 og har bl.a. ført til en indkøbspolitik, der sætter klimabeskyttende krav til leverandørerne og en RSPO-certificering, der sikrer palmeolie fra bæredygtige kanaler. Heraf bliver ca. 80 procent af indkøbsvolumen bedømt på kriterier indenfor bæredygtighed.

Lignende indhold