Lallemand

Lallemand er et privatejet canadisk selskab med speciale i udvikling, produktion og markedsføring af gær, bakterier og specialkulturer til blandt andet bagning-, mejeri,- og sundhedsbranchen. Procudan er Lallemands partner, og sammen udvælger, udvikler og producerer vi specialkulturer inden for mejeri og plantebaserede produkter.

Specialister i specialkulturer 

Med sin 100 års ekspertise er det ikke en overdrivelse, at Lallemand er specialister i avancerede løsninger af specialkulturer. Det er gennem førende processer og teknologier, at Lallemand udvikler specialkulturerne, der medvirker til et unikt udseende, farve, smag, tekstur, holdbarhed og sikkerhed.   

 

Kulturer fremhæver smag, udseende og holdbarhed 

Procudan og Lallemand har indgået et stærkt samarbejde af specialkulturer inden for mejeribranchen, herunder blå- og hvidskimmel, kitkulturer og beskyttelseskulturer.  

Hvidskimmelkulturer anvendes i ostene Camembert og Brie, hvor de tilfører den karakteristiske hvide overflade, smag og aroma. Blåskimmelkulturer bruges i Danablue og andre blåskimmeloste, hvilket giver den unikke smag og det karakteristiske udseende. Tilsvarende anvendes kitkulturerne i Danbo og Havarti. 

Beskyttelseskulturer reducerer udviklingen af gær og skimmel, hvilket forlænger holdbarheden og madspild reduceres. De kan ligeledes bruges i plantebaserede produkter som non-dairy yoghurt.   

 

Fokus på forskning og forbedring 

Lallemand har et stærkt engagement i, og fokus på, udvikling af mikrobiologiske teknologier. Der investeres betydelige ressourcer i at finde nye og forbedrede metoder til at håndtere komplekse udfordringer inden for fødevareindustrien og andre sektorer. 

  

Høje kvalitetsstandarder  

Hos Lallemand sikrer avancerede løsninger effektive og målrettede behandlinger, som opfylder høje kvalitetsstandarder og er certificerede til ikke-GMO, laktovegetarisk, kosher og halal.  

Disse kvalitetsstandarder sikrer, at produkterne er sikre og egnede til en bred vifte af anvendelser og kundebehov.  

Lignende indhold