ACG Capsules

ACG Capsules er en global virksomhed, der har kapacitet til at producere mere end 120 mia. kapsler på verdensplan. Virksomheden er markedsledende inden for kundetilpassede løsninger. Og produkternes kvalitet er dokumenterbart helt i top, både når det gælder ensartethed, sporing og renhed. Procudan er ACG’s partner i Skandinavien, sammen udvikler vi unikke kapsel-løsninger til kunder inden for medicin og kosttilskud.

Make it better

ACG Capsules er en del af ACG Group, der foruden kapsler også producerer emballage, produktionsudstyr og leverer service til medicinalindustrien.

Virksomheden blev grundlagt i Mumbai i Indien i 1961, og fra første færd var det missionen ”at gøre det bedre”. Det var både i forhold til egen udvikling og kundernes behov, men også i sidste ende et ønske om, at mennesker, der har brug for medicin, skulle få det bedre.

I dag har ACG afdelinger i 138 lande. Inden for EU har ACG store produktionsanlæg til kapsler i Kroatien samt lagerfaciliteter i Holland.

 

Skræddersyede løsninger

ACG Capsules har markedet bredeste porteføljer inden for både vegetariske og gelatine-baserede kapsler. Begge kan tilpasses alt efter kundens ønsker i forhold til størrelse, farver og print.

Kapslerne produceres med meget store krav til ensartethed, og siden 2018 har ACG brugt DNA-markører for at forhindre forfalskninger af tabletter.

 

Support til produktionen

ACG producer og installerer produktionsudstyr og linjer til medicinalindustrien under paraplyen ACG Engineering.

De har derfor egne ingeniører og specialister med praktisk erfaring med påfyldning af kapsler, som servicerer det europæiske marked fra afdelingen i Kroatien.

 

Procudan er den ideelle partner

Som Manager for UK and Scandinavia hos ACG Capsules, Rohit Mahire, udtaler:

- Vi er virkelig glade for at samarbejde med Procudan. Vi begyndte officielt vores samarbejde i 2022. Vi er allerede nu overbeviste om, at Procudan er det rette match for os. Hele deres hold udviser en stor grad afproaktivitet og forståelse for de skandinaviske kunder og deres behov. Vi er helt sikre på, at dette er begyndelse på et langt og værdifuldt samarbejde mellem vores virksomheder.

  Rohit Mahire
  Manager for UK and Scandinavia
  ACG Capsules

Lignende indhold