Produkter

Stand Up Pouch poser

Kendes også som ’doypack’ eller ’opretstående poser’. 

Stand Up Pouch-poser er en praktisk, fleksibel og attraktiv poseløsning, som let tilpasses forskellige volumener. Posedesignet sikrer en flot oprejst position, så indholdet præsenteres bedst muligt på butikshylder.

Stand Up Pouch-poser yder optimal beskyttelse og antallet af lag og sammensætningen heraf afhænger af indholdets egenskaber og ønsket til barrierer. Hvert lag har et formål. Det kan eksempelvis være beskyttelse mod ilt eller lys, men også bevaring af produktets egenskaber, såsom aroma og smag og for at sikre holdbarheden.

Posens ydre lag åbner op for et væld af markedsføringsmuligheder, som strækker sig fra tryk i mange farver til et ’vindue’ med kig til produktet. Posens ydre lag kan også udskiftes med eksempelvis papir, som giver et naturligt miljøvenligt udseende.

Posedesignet fyldes let på automatpakkemaskiner, men kan også håndteres manuelt.

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Har du spørgsmål til produkterne, eller er du interesseret i, om vi kan hjælpe jer videre. Så brug telefonnummeret herunder eller send en e-mail til vores salgsafdeling via formularen herunder.

 

Jeg vil gerne kontaktes pr. e-mail efterfølgende

 +45 75 50 80 00

Det rette til jeres produkter

Det forpligter, når vi siger, at vi er eksperter i ingredienser og emballager.

Men den forpligtelse tager vi meget gerne på os, fordi vi vil være de bedste til at sætte os ind i vores kunders forretning og supportere med de rette produkter hver gang.

Vores brede produktportefølje dækker over ingredienser, emballager, ProCera® ostevoks, Procudan Blends og en håndfuld andre produkter. Hvert område med forskellige produktgrupper under sig.

Produktgrupperne vælger du via menuen, og du kan også filtrere produkterne efter branche og tema. Derved vises kun produkter, der er relevante for dig.

Vi tilpasser produktporteføljen løbende

Med en historie som rækker mere end 120 år tilbage, har vi udviklet en unik forretningsmodel, der håndterer og optimerer vores kunders forsyningsflow.

Vi har konstant opmærksomhed på udviklingen og de skiftende tendenser, og vi tilpasser produktporteføljen efter udviklingen hos vores kunder og markedet.

Gå på opdagelse i vores sortiment og læs mere om hvert produkt ved at klikke på produktet.

Vi er klar med hjælp og rådgivning

Ring til vores salgsafdeling eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Martin Jakobsen

Salg- og Marketingdirektør

Tlf. +45 3164 1273

Afmeld til enhver tid igen nederst i e-mails eller ved at sende en e-mail til pro@procudan.com