Plantebaserede ingredienser

Sundhed, klima og vegetabilske valg

Flere forbrugere vælger en plantebaseret kost, hvor de helt eller delvist erstatter animalske produkter for blandt andet at mindske udledningen af CO2. I stedet vælges fibre, proteiner og flerumættede fedtsyrer til, hvilket gør vegetabilske ingredienser et oplagt alternativ til animalske ingredienser.

Procudan er eksperter i plantebaserede ingredienser og vi rådgiver vores kunder om, hvordan vegetabilske ingredienser kan være et alternativ til animalske.

Billede Fra naturens eget skatkammer

Fra naturens eget skatkammer

Fra naturen kommer et væld af ingredienser med rødder i planteuniverset, som alle bidrager med god smag, flot udseende eller masser af fibre til fødevareprodukter.

Med vegetabilske ingredienser er det muligt at udvikle og optimere slutprodukter, så de bliver sunde, velsmagende og med den rette tekstur.

I fællesskab med vores kunder finder vi den rette sammensætning af ingredienser til at skabe et vegetabilsk alternativ – naturligvis sammen med en bæredygtig emballageløsning.  

Oplev fremtidsforsker Birthe Linddal tale om fremtidens fødevarer

 

Procudan inviterer kunder til en spændende eftermiddag med fokus på fremtidens fødevarer og dialog om én af tidens største fødevaretrends - plantebaserede ingredienser.

Tirsdag d. 17. september 2019 kl. 12-16

Valget er frit

Procudans udvalg af forskellige plantebaserede ingredienser gør det muligt at finde en variant til ethvert slutprodukt, hvad enten det er økologisk eller konventionelt

Alle plantebaserede ingredienser hos Procudan er som udgangspunkt GMO-, soja-, og laktosefri, veganervenlige samt med Clean Label, der viser af produktet er uden kunstige tilsætningsstoffer.

Lad os finde en fælles løsning

Relevante produkter