Opnå den perfekte iscreme

Iscreme skal være behagelig, smage godt og have fylde. Smelteegenskaberne skal passe til slutproduktet, uanset om det er flødeis, gelato eller sorbet. Det handler altid om de ingredienser, der sættes sammen, og der skal tages højde for både fremstillingsprocessen og det ønskede slutprodukt.

Vælg den rette stabilisator

Mange stabilisatorer passer til iscreme. Valg af stabilisator handler om forventninger til både konsistens, smagsindtryk og smelteegenskaber, men også særlige hensyn til indfrysningen skal tages med i overvejelserne. Sammensættes flere forskellige stabilisatorer i en blanding, kan flere egenskaber kombineres.

Valget af stabilisator eller stabilisatorblanding kan derfor påvirkes af flere faktorer, og kendskab til både fremstilling og slutproduktet er nødvendig. Vi går gerne i dialog med dig og dine kollegaer for at finde den perfekte løsning.

 

Lyt med i videoen

Vores kundechef Bent Vogensen fortæller i videoen mere om stabilisatorer til iscreme, og hvad du skal være opmærksom på. Til iscreme er både standardiserede hydrokolloider og kundetilpassede stabilisatorblandinger mulige løsninger.

Ring til vores specialist

Vores kundechef Bent K. Vogensen står klar med råd og vejledning omkring jeres iscreme.

Kontakt Bent direkte på telefon +45 3164 1261 eller brug kontaktsiden.

Se vores stabilisatorer