Sundhed og trivsel i fællesskab

De fleste medarbejdere i Procudan modtog et professionelt helbredstjek her i foråret. Det blev fulgt af et tilbud om fælles træning, som mange tog imod.

De fleste ønsker sig et godt helbred og vil gerne gøre en indsats for enten af beholde eller forbedre det. 

Men mange af os ved ikke, hvor godt vores helbred reelt er, selv om det er relevant at vide det, hvis vi bør laver noget om, eller hvis vi mangler motivation til at skabe positiv forandring. 

Derfor blev alle medarbejdere i både Danmark og Sverige tilbud et helbredstjek her i foråret, hvor vi netop fik mulighed for at sætte tal på medicinsk relevante forhold som kondition, taljemål, blodtryk, kolesterol, blodsukker. 

 

Råd til forbedringer og bootcamp 

Sundhedstjekket blev gennemført af Health Group, som også gav praktiske anbefalinger til, hvordan den enkelte kunne forbedre sin sundhed i hverdagen. 

Og det var der også lidt fælles hjælp til. 

Som en del af tilbuddet til medarbejderne var der nemlig arrangeret en ugentlig fælles træning under Fysio Bootcamp, som foregik på Procudans egne grønne områder efter arbejdstid. 

For deltagerne var der mulighed for at få lavet et opfølgende helbredstjek for at se, om træningen havde gjort en forskel. 

Bootcampen er slut efter otte uger, men vi holder stadig fast i den ugentlig fælles træning for dem, der vil. 

 

Læs mere om, hvordan vi anser et sundt arbejdsmiljø som et fælles ansvar herunder:

ESG i Procudan

Lignende indhold