Laborantstuderende på besøg

Den 10. november 2021 fik vi besøg af en gruppe engagerede laborantstuderende fra UC SYD i Esbjerg.

Product Manager, Maja Duelund, og laborant, Maria Del Mar Caparrós Morales, havde arrangeret et spændende og informerende virksomhedsbesøg med oplæg og rundvisning i produktionen, på lageret samt i laboratoriet.

De studerende fik et godt indblik i de arbejdsopgaver, som en færdiguddannet laborant har ansvar for samt indsigt i, hvordan virksomheder bruger laboranter og/eller laborantpraktikanter.

Formålet med virksomhedsbesøg er at give de unge mennesker kendskab til Procudan, og eventuelt vække en mulig interesse, som kan ende ud i en praktikvirksomhed. Desuden er samarbejdet med de studerende værdiskabende for Procudan, da de studerende undervejs i den teoretiske studietid får udleveret opgaver fra virksomheden.

Indtil nu har det været EAAA i Aarhus, der har løst disse opgaver i fællesskab med Procudan, men nu melder UC SYD i Esbjerg sig også på banen.

Maja Duelund, Product Manager siger:

De studerende har udstyr til rådighed, som Procudan ikke har in-house, og det er yderst spændende og værdiskabende for os.

Når virksomhedsbesøg ender ud i praktikplads og fast job

Laborant, Maria Del Mar Caparrós Morales, er et godt eksempel på, at et virksomhedsbesøg kan gavne den studerende. Maria fik indsigt, kendskab og interesse i Procudan efter at have været på virksomhedsbesøg.

Virksomhedsbesøget resulterede i en praktikplads, en færdig opgave og en fastansættelse hos Procudan, hvilket har været værdifuldt for Maria og ikke mindst værdiskabende for Procudan.

Lignende indhold